Osvárt Andrea szerelme nélkül ünnepelt

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu -
Szabó Simon Simon Kornél film színész Osvárt Andrea Megdönteni Hajnal Tímeát
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kedden este bemutatták a Megdönteni Hajnal Tímeát című magyar vígjátékot. A gálapremieren felvonult színészek többen is partnerük nélkül ünnepelték a film sikerét.

Földig érő, aranyszínű ruhában tündökölt a főszereplő, Osvárt Andrea, aki nagyon készült élete első magyar mozifilmjének a bemutatójára. Elárulta, hogy a szokásos öt perc készülődés helyett másfél óráig szépítkezett .

Nézd meg a premierről készült fotókat galériánkban! Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

„Izgatott vagyok, egészben nagyon tetszett a film, szerintem működik. Olvastam az első kritikákat, alapvetően jó dolgokat írtak róla. Egy-két dologba biztosan bele lehet kötni, de ez a kritikusok dolga. A kritika egy benyomás, de ez nem feltétlenül rólam szól, hanem arról, aki írta a forgatókönyvet. Sajnos a párom külföldön tartózkodik, nem tudott elkísérni erre a számomra fontos eseményre. Így a film történetéhez hasonlóan, a volt gimnáziumi osztálytársaimmal jöttem el a bemutatóra, utána együtt megyünk bulizni is" – mondta Andrea, akinek az élete és a filmbeli karaktere között több, véletlen párhuzamot is fel lehet fedezni. Az Olaszországban szép karriert befutott színésznőnek évekig udvarolt a párja, hogy elnyerje a szívét, tavaly nyáron, a Szigeten lehetett először együtt látni őket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.