Claudia már A Nagy Duett próbáján is vadító volt! Mi lesz este?

A Nagy Duett Nagy Duett Liptai Claudia ruha próba stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia vasárnap esténként egymás után kápráztatja el A Nagy Duett nézőit szexisebbnél szexisebb ruháival. A műsort megelőző egyik próbára is vadító ruhában érkezett, ami ráadásul a sajátja volt.

A hétköznapi életben valószínűleg nem áll egy kifinomult stylist minden reggel Liptai Claudia mellett, a műsorvezetőnőnek mégis sikerült olyan ruhát felvennie, amelyen mindenkinek megakadt a szeme a TV2 stúdiójában. A Nagy Duett főpróbájára saját öltözékében érkezett, és legalább annyira vadítóan nézett ki, mintha szakember öltöztette volna fel. Elől egyszerű, zárt, hátul pedig ezüst zsinórokkal díszített felsője hátának nagy részét szabadon hagyta.

Forrás: TV2

Hasonló ruhában már mutatkozott a műsor színpadán is, amikor előlről apácának tűnt, hátulról viszont inkább egy bombázóhoz hasonlított.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.