Szerednyey Béla öngyógyító lett

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
színész Szerednyey Béla pránanadi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Madách Színház színésze saját kezébe vette gyógyulását, így jó hangulatban és kiváló egészségi állapotban vág neki a színház új darabja, a Tanulmány a nőkről című musical comedy próbáinak.

A színésznek elege lett apró-cseprő, pszichoszomatikus bajainak tüneti kezeléséből, így pránanadival gyógyította meg önmagát. Teljesen véletlenül hozta a sors az útjába ezt a keleti gyógymódot, és felismerte, hogy nem szabad elmennie a szembejövő lehetőség mellett.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Goldie Hawn meditációval győzi le a fájdalmakathttp://www.life.hu/drlife/20131024-goldie-hawn-meditacioja-segit-lekuzdeni-a-kronikus-fajdalmat.htmlA krónikus fájdalom szinte elviselhetetlen. Elkeseredetten próbálunk tenni valamit, bármit a fájdalom megszüntetéséért, de akárhogy próbálkozunk, semmi sem válik be. Goldie Hawn színésznő trükkjei azonban nagyon hatásosnak tűnnek.Dr. LifeSzextipp: Szexmeditáció a gyönyörérthttp://www.life.hu/intim/20130327-szex-szerelem-parkapcsolat-szextipp-szexmeditacio.htmlGyönyörrel teli lehet a spontán ölelés is, de a Life.hu most azt osztja meg veled, hogy lélekben hogyan tudsz ráhangolódni egy igazán felejthetetlen szexuális együttlétre.IntimNetdoktorok - Az internetes öngyógyítás veszélyeihttp://www.life.hu/drlife/20111221-netdoktorok-az-internetes-ongyogyitas-veszelyei.htmlAz interneten terjedő igaz és kitalált történetek, az önjelölt diagnoszták terjedése és az orvosok sokszor visszafogott, mogorva viselkedése együtt okozza azt, hogy egyre több ember ül először az internet elé a panaszaival, és megy csak azután orvoshoz. Aztán sokszor csak a szerencsén múlik, hogy a lelkesen megfogadott netes tanács valójában gyógyulást vagy katasztrófát okoz.Dr. Life

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.