Varga Viktorék kapcsolata válságban

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
fotós TV2 válság Cinthya Dictator szerelem Varga Viktor Édes Élet szakítás kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cinthya és Viktor kamerák kereszttüzében, az Édes Életben vitatta meg kapcsolatát.

Cinthya Dictator teafőzés közben egy látszólag harmonikus pillanatban fakadt ki és közölte Viktorral, ez így nem mehet tovább. Az extrém lány rájött, megrekedt a kapcsolatuk.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Annyira boldogtalan vagyok. Nekem nem jó így ez az élet. Nem működik már a kapcsolatunk. Ha Viktor nem tudja megérteni, mi zajlik bennem, akkor mehetünk két különböző irányba. Nem tudom elviselni azt az egoizmust és önzőséget, ami Viktorból árad" – fakadt ki Cinthya. Viktor azonban nyugodtan reagálta le a feszült helyzetet.

„Cinthya még nem tudja, mi lesz belőle, ezért van összezavarodva" – magyarázta Viktor, aki végül megenyhítette felbőszült barátnőjét.

Zaklatják Győzikéthttp://www.life.hu/bulvar/20140319-a-tv2-edes-eletenek-szereplojet-gaspar-gyozot-sms-ben-zaklatjak.htmlGáspár Győző kikészült. Az Édes Élet szereplője durva üzeneteket kap zaklatójától.TV + BulvárRTLKLUBNem Claudia vezeti a Rising Start? http://www.life.hu/bulvar/20140319-a-tv2-rising-star-cimu-musorat-nem-liptai-claudia-vezeti-a-sztarban-sztar-cimu-musorban-azonban.htmlSajtóhírek szerint Liptai Claudia helyett valaki másra bízná a TV2 az ősszel adásba kerülő új műsora, a Rising Star vezetését. A TV2 sajtóosztálya azt állítja, még bárki szóba jöhet. TV + BulvárOrigoVV Dorka rajta tartja szemét szerelmén, Zsoltonhttp://www.life.hu/bulvar/20140317-vv-dorka-rajtatartja-szemet-szerelmen-zsolton.htmlKét hete elhagyta a villát VV Dorka, mégis minden estét a luxusbörtönben maradt szerelmével, Zsolttal tölti. A szerelmes lány ki nem hagyná a villa életéről szóló összefoglalókat.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.