Bódi Sylvi leszámolna a csücsörítős lányokkal

Forrás: facebook/Bódi Sylvi -
modell csőr kacsa Bódi Sylvi leszámolás Angelina Jolie selfie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell közösségi oldalán fakadt ki a csücsörítős szelfik ellen.

Bódi Sylvi megelégelte, hogy a lányok úgy akarnak kinézni, mint Angelina Jolie, és közösségi oldalán finoman felszólított mindenkit, hogy hagyja abba a csücsörítős önfotókat.

Forrás: facebook/Bódi Sylvi

„Kénytelen leszek ANTI KACSACSŐR kampányba kezdeni. Bízom benne, hogy ahogy jött, úgy fog ki is menni a divatból! Csajok, szerintem engedjétek el ezeket a csücsörítős remekbe szabott selfie-ket, ha nem akartok közröhej tárgyai lenni! Sok embernek nem áll jól. És akkor még finoman fogalmaztam" – írja Sylvi, aki egy képpel is illusztrálta indokait.

Forrás: facebook/Bódy Sylvi

„Mint ahogy a kép is példázza: Ezt csinálod(lásd első kép), azt gondolod, hogy úgy nézel ki, mint Angelina Jolie, de valójában így nézel ki (kacsacsőr).

Angelina Jolie gyönyörű telt ajkai gyárilag kicsit csücsőrítenek. De a tiétek nem áll úgy csak szólok. Szerintem ne csináljatok magatokból bohócot, iszonyat előnytelenek az ilyen fotók. Mondjuk arra jó, hogy jót nevessünk rajtuk" – írta a modell. Vajon Sylvi biztatására a sok lelkes rajongó felhagy a pumpaszájjal?

Sztriptízbárban járt a Barátok közt sztárjahttp://www.life.hu/bulvar/20140423-az-rtl-klubon-futo-baratok-kozt-sorozat-vili-bacsija-sztriptizbarban-mulatott.htmlVili bácsi sztriptízbárban mulatott és a történtek miatt kellemetlen helyzetben találta magát.TV + BulvárRTLKLUBJáksó ordenáré módon viselkedetthttp://www.life.hu/bulvar/20140422-jakso-laszlo-a-szombat-esti-laz-zsuritagja-musorvezeto-szellentesnek-nevezte-bardos-andras-tancat.htmlKiakadtak a nézők a Szomba Esti Láz zsűritagjának beszólásától, aki szellentéshez hasonlította Bárdos Andrásék koreográfiáját.TV + BulvárRTLKLUBTészta szívből! – néven indított közös akciót a Gyermelyi Zrt. és a Magyar Máltai Szeretetszolgálathttp://www.life.hu/bulvar/hirdetes/20140422-teszta-szivbol-akcio-a-gyermelyi-zrt-es-a-magyar-maltai-szeretetszolgalattol.htmlMagyarország meghatározó élelmiszeripari vállalataként a Gyermelyi Zrt. mindig is fontosnak tartotta a társadalmi felelősségvállalást, mind közvetlen, mind közvetett környezetében. A 100%-ban magyar magántulajdonban lévő Gyermelyi Vállalatcsoport és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat már sok éves közös „munkára” tekinthet vissza. Az elmúlt két évtizedben a Gyermelyi jelentős értékben támogatta a karitatív szervezet tevékenységét. Hirdetés

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.