Cseh-Szakál Tibor tönkreteszi a nőket a Szombat Esti Lázban

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Eszményi Viktória Varga Izabella Cseh-Szakál Tibor sérülés Barátok közt bordatörés Szombat esti láz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jelenlegi partnere, Eszményi Viktória bordája a minap sérült meg, de előző szériabeli párja, Varga Izabella is a bordáját törte korábban.

Fel kell kötnie az alsóneműjét annak a nőnek, akit „bordatörő" Cseh-Szakál Tibor visz a parkettre. Mostani partnere, Eszményi Viktória, aki szünet nélkül gyakorol a Szombat Esti Láz - A nagy félrelépés negyedik adására, megsérült, nehezen kap levegőt – tudta meg a Blikk.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„A műsor előrehaladtával egyre látványosabb koreográfiákkal készülünk, és Tibinek is az a célja, hogy a produkciónkkal meglepjük a nézőket. Így történt, hogy éppen egy akrobatikus mozdulatot próbáltunk, ahol Tibi a vállára kapott, és feldobott engem, ekkor sérülhettem meg, ami sajnos az én technikai hiányosságaimnak köszönhető" – magyarázta Viki, aki egyelőre még nem fordult orvoshoz. „Eltörve biztosan nincs a bordám, de azt is tudom, hogy a bordarepedéssel sem lehet mit csinálni, ez egy hosszabb gyógyulási folyamat. Bízom benne, hogy elmúlik a fájdalom, mert egyelőre nehezen veszem a levegőt" - fejtette ki az énekesnő, akinek profi partnere azt tanácsolta, pihenjen, amikor csak tud, és kenje sportkrémmel, ahol fáj.

Korábban a Barátok közt színésznője járt hasonló cipőben, amikor Tibivel készült a Szombat Esti Lázra az előző szériában. Varga Izabella fájdalomcsillapítóval tudta csak végigtáncolni a döntőben a produkciójukat. Mivel Iza fájdalma a döntő után egy héttel sem enyhült, elment az orvoshoz, ahol kiderült, bordatörést szenvedett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.