Visszanyalt a fagyi: összeverték VV Cristofelt

Forrás: Life.hu -
verés Vivien közmunka ítélet VV Veronika VV Cristofel villalakó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A volt villalakót, aki korábban két nőre is kezet emelt, egykori párja egyik barátja hagyta helyben.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, a ValóVilág 5-ből megismert Cristofelt testi sértés, személyes szabadság korlátozása és becsületsértés miatt jogerősen bűnösnek találta és 300 óra közérdekű munkára kötelezte a bíróság, mert két éve megverte korábbi szerelmét, VV Veronikát. Majd tavaly ősszel megütötte akkori barátnőjét, Vivient is. A lányt kórházba kellett vinni. Most viszont a volt villalakót hagyták helyben Vivien ismerősei – tudta meg a Blikk.

Forrás: Life.hu

Vivien a minap magához hívta Cristofelt, mert szakítani akart vele. A fiú azonban nem akart békében elmenni, a lány ekkor kért segítséget egyik ismerősétől. „Azt mondta, ha adok neki havi 100 ezer forintot, akkor lelép a lakásból, de természetesen ebbe én nem mentem bele. Ekkor kezdett el újra üvölteni. Agresszívan dulakodni kezdett, de bemenekültem a szobámba, ahol magamra zártam az ajtót, és tárcsáztam a srác számát, aki egyből feljött a lakásra, hogy megvédjen. Jól ellátta Cristofel baját, most végre visszakapta azt, amit velem és Veronikával is tett. Betört a feje, amit aztán összevarrtak, és az orra is eltört. Csak ezek után tudtuk őt kirakni a lakásomból" – mesélte a lapnak Vivien. Cristofel egyébként nem járt volna jól, ha újra verekszik, hiszen csak pár héttel ezelőtt ítélték el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.