Így festett tiniként Hódi Pamela

Forrás: Hódi Pamela/Facebook -
Hódi Pamela TV2 tinédzser mellműtét Édes Élet Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szőkén és hatalmas plasztikázott mellekkel megismert Hódi Pamela a Facebookján mutatta meg, hogyan is nézett ki korábban.

Amikor a szülése után Pamela barna frizurára váltott, mindenki meglepődött, ám az alábbi fotó tanúsága szerint Berki barátnőjétől nem áll távol a sötétebb hajszín. A képen azt is láthatjuk - ami eddig sem volt titok - hogy az Édes élet szereplője nem dús keblekkel született. Szerintünk a kisebb keblek is jól álltak az egykori Gyömrő Tó Szépének.

Forrás: Hódi Pamela/Facebook

Szerelem, betegség és szakítás a sztárvilágbanhttp://www.life.hu/bulvar/20140418-a-life-hu-bulvarkokteljaban-vv-attila-a-valovilag-6-paudits-bela-vajna-timea-sarka-kata-rubint-reka.htmlHírességeinkre rájárt a rúd az elmúlt héten. Többen betegségről, közelgő műtétről számoltak be és volt, aki válását tette közzé a közösségi portálon. Talán csak a sok éves házasok örültek felhőtlenül, akik a nyilvánosság előtt ünnepelték évek óta tartó szerelmüket. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huKi nyerheti a ValóVilág 6-ot?http://www.life.hu/bulvar/20140410-az-rtl-2-valovilag-6-versenyet-megnyerheti-vv-aurelio-vv-zsolt-vv-krisztian-vv-iza-vv-zsofi-vv-teo.htmlMintha a ValóVilág játékosai csak most, a vasárnapi Krisztián-Zsolt párbaj után kezdenék felfogni, hogy nyereményért küzdenek. Persze a műsor szerkesztői is ráerősítenek erre, és az adásokban egyre gyakrabban emlegetik a főnyereményt is. A Life.hu a játékosok esélyeit latolgatta, összeszedtük, ki, miért nyerheti meg a versenyt. Eljátszottunk azzal a gondolattal is, hogy melyik szereplő ki lehetne, ha nem a villában, hanem Milne Százholdas pagonyában élnének. TV + BulvárOrigoFel akarta adni a játékot VV Vikihttp://www.life.hu/bulvar/20140416-az-rtl-2-valovilag-6-jatekosa-vv-viki-fel-akarta-adni-a-jatekot.htmlAz elmúlt napok az egészség jegyében teltek a ValóVilágban. A műsorszerkesztők kíváncsiak voltak, hogy a múltkori mérlegelés után hogyan változott az alaposan meghízott lakók súlya. Hát, alig...TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.