Iza miatt kellett távoznia Krisztiánnak?

Forrás: RTL 2 -
VV Iza VV Krisztián ValóVilág6 Facebook VV Aurelio kommentek RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy a Life.hu is megírta, Aurelio nyerte a ValóVilág 6 vasárnap esti párbaját. Krisztián népmeséjének vége lett: bár a "villakirálylányt" megnyerte magának, a jussát - ahogy fogalmazott - nem kapta meg. 

Ahogy magukat definiálták, a villa pávája és parasztlegénye csapott össze vasárnap a ValóVilág stúdiójában. Bejött a papírforma, Aurelio tért vissza, és azok sem tévedtek sokat, akik arra tippeltek, szoros lesz a párbaj.

A műsor nézői közül még soha, egyetlen párbaj után sem kommenteltek ennyien és a végeredmény egyszer sem váltott ki ekkora vitát a facebookozók között. A csaknem ezer hozzászólás körülbelül tükrözi is a párbaj eredményét, ahol Aurelio 54-46 százalékkal győzött.

Forrás: RTL 2

A kommentek alapján összeszedtük, hogy a pár napja még top 3 várományos Krisztián hol rontotta el, és azt is végigvesszük, hogy sokak szerint miért Aureliónak kellett volna kiesnie. A svájci-olasz fiú tábora egyébként hatalmas, nem kevesen vannak azok, akik úgy vélik, esélyes a végső győzelemre is.

Először is nézzük, miként vélekednek a nézők Krisztiánról, aki a kiesése után a BeleValóVilágban a következőt mondta: "Meg lettem fosztva egy álomtól, azt sem tudom, merre vagyok arccal."

Forrás: RTL 2

"Itt a vége, fuss el véle!! Véget ért Krisztián népmeséje!!"

"Krisztián szánalom volt már... aki ilyet mond a vége előtt, hogy feladja a játékot, hogy elhiggye a drága kis Izabella, hogy szereti...az nem érdemli meg, hogy itt legyen"

"Hajrá, van kukoricaföldem, lehet kapálni"

"Nem is értem, egyesek hogy szavazhattak a parasztgyerekre, amikor itt a megtestesült bajnok, de mindegy. Mehet a tanyára a királynőjével, aki majd ha kimegy a villából, a nevét is elfelejti. Beszopta a parasztgyerek"

"Krisztián, te komolyan arra apelláltál, hogy ezzel a szánalomraméltó 'népmese-hős'-feelinggel majd megnyerheted az egész játékot?

"Krisztián megnyerhette volna. Sajnos ezzel az Iza-kapcsolattal elrontott mindent... nagyon.. Mit gondolsz, nyeremény nélkül is kellenél a 'hercegnőnek'? Szerinted a szüleid örömmel fogadnák az otthonukba azok után, amiket mondott?"

"Hálisten kiesett, elég volt a mű őszinteségből!"

"Krisztián kiszórt volna mindenkit, ha nincs a 'drága' Izabella'"

"Krisztián teljesen hitelét vesztette azután, hogy megbocsátott Izának, ha valaki ennyire megalázza a másik családját, annak nem lehet megbocsátani..."

"Emberek, én kérdezhetném tőletek, hogy mért kellett volna Krisztiánnak visszamenni? Egész nap nyalták-falták egymást azzal a paplanszájúval! A párbajon is hogy nézett ki? Az Aurélio megadta a módját.. elegancia, tudjátok.. Úgy ült ott, mint egy vacsoracsatán ... nagyon elbízta magát a kemény gyerek.. hát most Caversaccio helyrerakta a betonképűt"

"Krisztián, nem gondolod, hogy Iza miatt estél ki? A köpködős balhétok undorító volt, unszimpatikusak lettetek, ennek köszönheted a mostani kiesésed és Izusnak, mert ő generálta!"

Forrás: RTL2

A kommentek tanúsága szerint a villalakók nem tévedtek túl nagyot, amikor kijelentették, ahogy Dorka a Zsolttal való kapcsolata miatt, Krisztián Iza miatt fog elvérezni. Még akkor is, ha a hajdúsági fiú és barátnője bőven produkáltak szexjelenetet, ami elvileg a nézők érdeklődése középpontjában tarthatta volna őket. De nem.

Bár Aurelio nyert, azért biztosan ejtene néhány könnycseppet, ha az alábbi kommentekkel szembesülnie kellene. Persze, ami késik, nem múlik.

Forrás: RTL 2

"Megint az őrjöngő hülyegyerek nyert"

"Pffffff! Szánalom, ahogy besztárolta az RTL ezt a gyereket, és sajna meg is fogja nyerni."

"Krisztiánt meg Izát mindenki elitéli, hogy hogyan viselkednek egymással.. ennyi erővel az nem gusztustalan, hogy Aurelio mit művel Zsófikával?! Sokkal jobb lett volna, ha Krisztián megy vissza! Jó voltál, Krisztián!"

"Hát igen, gratulálok, végülis egyik nap bömböl, mint egy kis ovis, másnap a nemiszervét lengeti, mutogatja és eljátsza a keménylegényt.. leszólja Zsófit, hogy állandóan bömböl, mikor ő se különb, gratulálok emberek..."

"Csak annyit fűznék ehhez hozzá, hogy ezért vagyunk mi magyarok ezen a szinten ahol most vagyunk! Beígérte, hogy meg fogja mutatni az Arturóját a tus alatt, és ettől hasra vágta magát a sok perverz, aki rá szavazott. Erről ennyit!"

"Hát én ehhez a párbajhoz csak annyit fűznek hozzá, hogy Aurelio a saját szájával mondta, amikor visszamentek a Zsófiéknál való látogatás után, hogy ő ehhez képest luxuskörülmények közt él. Akkor kérdem én, hogy mennyire érdemli meg ő a főnyereményt. Sajnos, a nézők még mindig az alapján döntöttek, hogy ki izgalmasabb, csakhogy szerintem itt a végjátékban már azt kellene nézni, ki is érdemli meg valójában azt a főnyeremenyt, és szerintem erre Krisz lett volna az egyik legalkalmasabb"

Nos, az már szinte biztos, hogy Aurelio ott lesz a top 3 játékos között, a végjátékban pedig maximum Viki szorongathatja meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.