Bárdos András mutatvány akrobata döntő Molnár Andrea Szombat esti láz magasság RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Akrobata-mutatvánnyal készül a Bárdos-Molnár páros a Szombat Esti Láz döntőjére.

Molnár Andit vékonyka anyagdarabon és tűsarkúban szédítő magasságba repítik az RTL Klub stúdiójában. Keményen küzdenek a Szombat Esti Láz győzelemért partnerével, Bárdos Andrással – írja a Bors.

Forrás: RTLKLUB

„Úgy vettem észre, idén minden páros igyekszik minél nagyobb kunsztokkal előrukkolni, így mi sem maradhatunk ki. Bevállalós vagyok, nincs veszélyérzetem, képes vagyok bárhonnan leugrani vagy felhúzatni magam egy kötélen" – kezdte a csinos táncosnő, akinek tanítványa, Bárdos András apait-anyait bele szeretne adni a döntőn.

„Andris azt mondta: táncoljunk, ahogy a csövön kifér!" – lelkendezett Andi, aki azt azért elismeri, neki is a fogai voltak az elsők, amit ellenőrzött, amikor a tévés kezéből véletlenül kicsúszott, és arccal a padlón találta magát.

Szombat Esti Láz: Szabó Győző lenyomta Rezes Juditothttp://www.life.hu/bulvar/20140509-a-szombat-esti-laz-adasat-szabo-gyozo-szinesz-nyerte.htmlA zsűri pontjai alapján Szabó Győző és Rezes Judit került az első helyre a Szombat Esti Láz adásában, mindketten 40 pontot zsebeltek be a kőszívű ítészektől. A pluszpontok végül eldöntötték, kettőjük közül ki nyerje meg ezt az adást.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huUtolsóból első - Makranczi Zalán az élre tört a Szombat esti lázbanhttp://www.life.hu/bulvar/20140425-makranczi-zalan-lett-az-elso-a-szombat-esti-lazban.htmlMakranczi Zalán lett az este meglepetése, ugyanis Práger Kittyvel az első helyen végzett. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huElkezdődtek a villantások a Szombat Esti Lázbanhttp://www.life.hu/bulvar/20140404-szombat-esti-lazban-villantasok-kezdodtek.htmlVolt mit nézni a Szombat Esti Láz - A nagy félrelépés című show-műsorban, amely új formában került a képernyőre! Az idén is nyolc páros indult, de a felkért hírességek valódi párt alkotnak a valós életben is, azaz férj és feleség, vagy párkapcsolatban élők. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.