Gyurcsík Tibi a legjobbak között a szlovák X-Faktorban

Forrás: RTLKLUB -
X-Faktor döntő Gyurcsík Tibor Csehország Szlovákia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legjobb hat közé szavazták a nézők Gyurcsík Tibort, így egy lépéssel közelebb került a cseh és szlovák közös X-Faktor megnyeréséhez. 

Gyurcsík Tibi ezzel a bravúrral már sokkal jobb eredményt ért el, mint pár éve Magyarországon, ahol elsőként távozott a döntős mezőnyből – írja a Bors.

Forrás: RTLKLUB

„Nagyon boldogok vagyunk mind, el sem hiszem, hogy sikerült! Köszönöm!" – írta a Szlovákiában született Tibi a közösségi oldalán, aki korábban elmondta, mennyire boldog, hogy részt vehet ezen a versenyen. „Az álmom vált valóra! Irtózatosan szerencsésnek érzem magam amiatt, hogy másodszor is megmérettethettem magam egy ilyen grandiózus műsorban. Sokat tanultam a magyar X-Faktorban. Most azon leszek, hogy bebizonyítsam, nem döntöttek rosszul azok, akik bizalmat szavaztak nekem." Hajrá, Tibi, drukkolunk neked!

Meglepetés-cunami a SZEL fináléjábanhttp://www.life.hu/bulvar/20140523-az-rtl-klub-szombat-esti-laz-finalejaban-a-zsuri-is-tancra-perdul.htmlSzombaton elérkezik a Szombat Esti Láz élő döntője, ahol a nézők döntik el, melyik páros fejlődött a legtöbbet és ki lesz a győztes. Számtalan meglepetést tartogat az utolsó adás! TV + BulvárOrigoKifogott a gyári meló Gyúrós Józsinhttp://www.life.hu/bulvar/20140520-kifogott-a-gyari-melo-gyuros-jozsin-aki-nem-birta-a-szalagmunkat.htmlGyúrós Józsi nem csak a VV6-ot adta fel, a gyári munka is kifogott rajta. A kondi-szoli-fehérjeturmix szentháromságán edződött fiú nincs hozzászokva a kemény melóhoz, igaz, eddig nem is nagyon dolgozott.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huSolti Ádám a szexre építi a szerelmet http://www.life.hu/bulvar/20140522-solti-adam-a-baratok-kozt-szinesze-bevallotta-a-szex-utan-johet-a-szerelem.htmlA Barátok közt sztárja szerint egy kapcsolat elején a szex a fontos, utána pedig lelki síkon mélyülhet el a viszony.TV + BulvárRTLKLUB

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.