Pertics Villő a Barátok közt furcsa szereplője

Forrás: RTLKLUB -
színész Petrics Villő Barátok közt szereplő furcsa lány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az új szereplő igazi művészlélek, ezért kissé nehezen illeszkedik be a többiek közé.

A sorozat Zitája Berényi Attila lányaként tűnt fel a Mátyás király téren. A színészpalánta gyerekkora óta a színészi pályára készül, ezért nagy dolog számára, hogy bekerülhetett a sorozatba. Villő Földessy Margit színi iskolájában tanult, ahol azóta is rendszeresen színpadra áll – írja a Blikk.

Forrás: RTLKLUB

„Középiskolába járok, de minél hamarabb szeretnék magántanuló lenni" – kezdte Pertics Villő. „Nem igazán találom a helyem a suliban, én vagyok az a bizonyos furcsa lány. Évek óta nehézséget okoz, hogy elfogadtassam magam, a színház az egyetlen, ahol megtalálom a helyen, máshol viszont kinéznek az emberek" – magyarázta Villő, aki pontosan tudja, ez leginkább annak köszönhető, hogy más, mint a többiek.

De ez nem okoz számára nehézséget, sőt valójában szereti, hogy általában kirí a társai közül.

„Nekem is sok időre van szükségem ahhoz, hogy megkedveljek valakit, feltételezem, ezt is érzik rajtam. Elvagyok magammal, és valójában jó egy kicsit másnak lenni. Én szeretem ezt" – töprengett Villő, akinek az egész családja művészi pályán mozog, apukája forgatókönyvíró, anyukája pedig hegedűtanár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.