Vége a luxusposztoknak? Andy Vajna letiltotta feleségét a Facebookról

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
tiltás feleség Facebook producer Andy Vajna közösségi oldal Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timi szolidabbra cserélte közösségi oldalát. Luxusélete pillanatait megtartja magának, és csak a szolidabb programjait tárja a nagyközönség elé.

Besokallt Vajna Timi, aki törölte magát több közösségi oldalról, valamint Facebookon a profilképét egy roppant visszafogottra cserélte. A Bors információi szerint mindezt férje, Andy unszolására tette.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A lap információi szerint a rengeteg negatív visszajelzés, az irigységről és rosszindulatról tanúskodó megjegyzések miatt változtatott Timi. „A házaspár költekezéseiről szóló hírek különösen nem tetszettek Vajnáéknak" – mondta a párhoz közel álló forrás. Andynek elege lett abból, hogy internetes híradások és a lapok cikkei miatt mindenki belelátott az életükbe. A férj úgy gondolja, senkinek semmi köze ahhoz, hogy a felesége mire költ.
Vajna Tímea arra a kérdésre, miszerint miért törölte le a képeit, nagyon tömören válaszolt: „Egyszerűen elegem lett a rosszindulatú kommentekből."

Timi korábban előszeretettel töltött fel magáról fotókat, amelyeken világsztárokkal partizik, vagy épp a Rodeo Drive-on költi vígan a pénzt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.