Szexi fotókon pózol Hujber Feri várandós felesége, Cynthia

Forrás:Hámori Zsófia/Life.hu -
Hujber Ferenc nyitott házasság szexi fotó terhesség Cynthia kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hat hónapos terhesen készültek provokatív felvételek Hujber Feri nejéről, Cynthiáról.

„Most botrányoskodunk" – így reagált a dögös felvételekre Cynthia a Bestben. Hozzátette: mindig is szeretett volna egy olyan fotót magáról, mint amilyen Demi Moore-nak van. A színésznő anno nyolc hónapos terhesen vállalta a legendás Vanity Fair címlapot. Cynthia azt mondja, a képekkel, amelyeket a magazinban megnézhetsz, azt szeretné megmutatni, hogy egy kismama is lehet szép, nőies, sőt szexi.

Forrás:Hámori Zsófia/Life.hu

Ráadásul a kismamának az egyik férfimagazin tízmillió forintot kínál, ha ott is levetkőzik. Cynthia simán bevállalná azt is. „Szeretek tükörbe nézni, élvezem, hogy megnőtt a mellem, szép a bőröm, szexisnek és kívánatosnak érzem magam és ebben Feri is megerősít" – szögezte le, majd megjegyezte: „Mi most is nyitott házasságban élünk, semmi sem változott csak az, hogy lesz még egy gyermekünk."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.