Kiszel Tünde egy évig spórolt a nyaralására

Forrás: www.kiszeltunde.hu -
spórolás Kiszel Tünde nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem szponzor repítette Kiszel Tündét, Donatellát és a naptárdíva nővérét, Csillát a görögországi álomnyaralásra, hanem az összespórolt pénzéből utazott - tudta meg a Life.hu. 

Saját, spórolt pénzből sikerült egy ötcsillagos rodoszi szállodába elutaznia a bikinis testet villantó Kiszel Tündének és családjának. Tünde tavaly ősz óta gyűjtötte a pénzt a nyaralásra.

Forrás: www.kiszeltunde.hu

"Negyedszer voltam Rodoszon, ahol egy ötcsillagos szállodában pihentünk. Szerencsére a 13 éves Donatellának nem kellett fizetni a szállásért, csak a repülőjegyet vettük meg neki. Mielőtt bárki irigykedne, hogy én mindent ingyen kapok, elárulom, hogy összespóroltuk a pénzt! Naponta félretettem 500 forintot, amikor tudtam, akkor 1000 forintot. Nem dohányzunk, nem iszunk, nincs semmiféle káros szenvedélyünk. Napi egy doboz cigaretta árából luxusnyaralás jön ki, ha összegyűjti az ember a pénzt.
Minden évben utazunk, ahogy hazajövünk a nyaralásból ,máris elkezdünk spórolni a következő évre. Külön kis nyaralós kasszám van, egy perselyem, amihez nem nyúlok" – árulta el Tünde, aki családi nyaraláson vett részt a nővérével és a lányával, aki ott ünnepelte 13. születésnapját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.