Mi van most velük? Így tengetik a mindennapjaikat a VV6 szereplői

X-Faktor VV Zsolt VV Dorka VV Zsófi ValóVilág 6 VV Laci szerelem VV Aurelio munka VV Viki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aurelio fülig szerelmes, Zsolt teng-leng, Zsófika tanulni akar, Viki munkát kapott az RTL Klub-nál, Laci egy alapítványnál tevékenykedik, emellett partikra járnak és egyelőre a haknikból élnek. A Life.hu újságírója a jövőről faggatta a valóságshow-hősöket.

Aurelio a villából kikerülve szerelembe esett méghozzá a villa naivájába, Zsófikába habarodott bele. A pár egész este alig mozdult egymás mellől, szóval tényleg dúl a love. A helikopterkirály arról is mesélt, mihez kezdett busás nyereményével.

Forrás: facebook/Aurelio

„Véget ért a csajozás, másfél hónapja vagyunk együtt és nagy a szerelem, ilyen boldogságot még nem éreztem. Magamat ismerve, ha a villában komolyabban összejövünk, nem nyerem meg a versenyt, mert akkor csak a szerelem érdekel és elmaradt volna a helikopterezés" – kezdte lazán Aurelio, aki ezt úgy mondta mintha egy bögre kávéról beszélne. A Life.hu újságírójának meg az a pillanat járt a fejében, amikor a szerkesztőség a gépénél összecsődűlt és irulva-pirulva néztük, hogyan helikopterezik Aurelio.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A nagyzsájú macsó a nyereménypénzből egyetlen álmát már valóra váltotta és megvette álmai táskáját. „Voltak tartozásaim erre az első fizetésem teljesen ráment. Bár Zsófi szerint hülyeségekre költöm a pénzem, régi vágyam volt egy Armani táska és azt megvettem" – mosolygott Aurelio, aki örül, hogy barátnője időnként az orrára koppint. A pár a nyáron Ibizára megy nyaralni és már várják, hogy kikapcsolódjanak, mert a műsor óta fellépésről-fellépésre járnak.

Zsófika, arra a kérdésre, hogy mivel telnek most a napjai bájosan, pilláit rebegtetve mosolygott és bevallotta egyelőre gondolkozik a jövőjén. „Tanulni szeretnék. Sminkes sulit és színész iskolákat nézegettem, de szeptemberig már nem kezdek bele semmibe" – mondta.

Zsolt amikor kijött a villából, bent szerzett szerelme Dorka tárt karokkal várta. A románc azonban hamar véget ért és Zsolt most szingliként találgatja, mit hoz a jövő számára.

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub

„Mostanában csak tengek-lengek, edzeni sem járok, úgy nézek ki, mint egy dzsungellakó. A barátokkal elvagyunk élvezzük a nyarat. Egy-két hakni van, persze nem annyi, mint Aurelionak. Remélhetőleg augusztus végére összejön egy fix munka, amiről még nem szeretnék részleteket elárulni. Dorka utódját még keresem. Sok lány írogat, küldözgeti a képeket a 12 éves lánytól a 60 évesig. Vágyom egy társra, hiányzik, hogy valaki mellé odabújjak" – mondta Zsolt, aki egyébként mióta kijött a villából sokkal felszabadultabb és viccesebb.

Viki teli szájjal nevetve adott interjút, látszott, hogy rendben van és sínen az élete.

VV Viki Forrás: RTLKLUB

Dolgozom az RTL-nél az X-Faktorban, ahol kreatív szerkesztő vagyok, örülök ennek a lehetőségnek. Sajnos nem nyertem meg a ValóVilágot, de remélem, hogy hosszú távon nyertes leszek. Amióta kijöttem a villából megváltozott az életem, sokan megismernek, kedveskednek. Abszolút pozitív, ami a villalét óta velem történt. Ismerkedni nehéz, mert mindenkinek vannak elképzelései rólam, de remélem, hamarosan betoppan a szerelem az életembe" – mondta Viki.

Laci elvesztett állásáért harcol és napi nyolc órában egy alapítványnak segít.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Mióta kijöttem a villából Szombathelyről Budapestre költöztem kaptam egy állást, és elvesztettem, mert VV-s voltam és negatív cikkek jelentek meg rólam. Pont ezért most megkerestem ezeket a médiákat és ha eltűnnek ezek a cikkek visszakaphatom az állásom. Emellett beteg gyermekekkel foglakozó alapítványnak segítem a munkáját" – mondta Laci.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.