Palvin Barbara filmes karrier Andy Vajna Hollywood kivágás Herkules Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andy Vajna felesége még egy villanásra sem tűnik fel a hazánkban forgatott szuperprodukcióban. De Palvin Barbi is alig jelenik meg a vásznon. Vajon mi történt?

Szertefoszlott egy álom? Hiába kapott egy aprócska szerepet a Herkules című filmben Vajna Tímea, jelenetét kivágták – értesült a Bors, amely arra emlékeztet, hogy Timi férje, Andy Vajna is hozzájárult a film elkészüléséhez. Az általa irányított Magyar Nemzeti Filmalap ugyanis 2,8 milliárddal támogatta a produkciót, ahogy a Megdönteni Hajnal Tímeát című magyar filmet is. Utóbbi 227 milliót kapott, és szintén szerepelt volna benne Vajna felesége, de épp a Herkules forgatásai vagy a szerephez jutása keltette felháborodás miatt végül nem állt kamera elé.

Vajna Tímea Cannesban Forrás: Facebook/Vajna Tímea

Egy stábtag a lapnak úgy nyilatkozott, Tímeát csak egyszer látta a forgatáson. „Kis szerepet kapott, a statiszták és a mellékszereplők esetében pedig mindig fennáll a veszélye, hogy az utómunkálatok során lemorzsolódnak. Valószínűleg Timi is így járt, eltűnt valahol a vágószobában" – fogalmazott. Az érintettet nem sikerült elérnie a Borsnak.

Tavaly még arról szóltak a hírek, milyen nagy lépést tett Timi a hollywoodi karrier felé. „Egyelőre csak annyit tudok, hogy egy macedón nőt játszom majd, de a részletekről csak később lesznek információim" – mondta 2013 szeptemberében Vajnáné, majd később lelkesen fotót is posztolt a forgatásról közösségi oldalán.

Nem Timi az egyetlen, aki így járt a filmben szereplő magyar hírességek közül. Ahogy a Life.hu is megírta,Palvin Barbi egy szót sem szól és alig látszik a produkcióban.

A filmet egyébként július 24-től vetítik a mozikban.

Palvin Barbit kivágták a Herkulesbőlhttp://www.life.hu/bulvar/20140723-palvin-barbit-kivagtak-a-herkules-cimu-hollywoodi-filmbol-egy-szot-sem-szol-benne.htmlA magyar modellt alig lehet látni a nálunk készült hollywoodi szuperprodukcióban, még egy mondatot sem adtak a szájába. Mozikban a Herkules.TV + BulvárOrigoDurva bulivideót posztolt Vajna Timihttp://www.life.hu/news/20140721-durva-bulivideot-posztolt-vajna-timi.htmlVajna Timi éppen Porto Cervóban, a Földközi-tengeren lévő Szardínia szigetén lazít barátnőivel és persze férjével, Andy Vajnával. NewsOrigoVajna Tímeát magángép repítette Olaszországbahttp://www.life.hu/csalad/20140713-vajna-timeat-magangep-repitette-olaszorszagba.htmlVajna Tímea Olaszországba utazott! Andy Vajna felesége láthatóan kiélvezi a nyár minden szabad percét, ugyanis ezúttal a magángép Olaszországba repítette.Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.