Már az RTL Klubból szelfizett Szabó Zsófi

fotó Szabó Zsófi szelfi RTL Klub új munkahely
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bombaként robbant a hír, hogy Szabó Zsófi az RTL Klubhoz igazolt úgy, hogy még élő szerződése van a TV2-vel.

A hírt elsőként a Life.hu-nak erősítette meg Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója, aki elmondta, műsorvezetőként is számítanak Zsófira. A szőke színésznő a Celeb vagyok, ments ki innen! című produkcióban tűnhet fel.
Zsófi közben Facebook-oldalán is becsekkolt új munkahelyéről (az a piros rúzs, wow!), ahol a Blikk szerint is állítólag sokkal nagyobb gázsit kap, mint a TV2-ben - bár ezt az információt senki nem erősítette meg.

Megszólalt Szabó Zsófi az átigazolásával kapcsolatbanhttp://www.life.hu/bulvar/20140903-szabo-zsofi-szineszno-az-rtl-klubnal-folytatja-elhagyja-a-tv2-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-cimu.htmlSzabó Zsófi örül az új lehetőségnek és úgy érzi, az RTL Klubnál teljesedhet majd ki a karrierje.TV + Bulvár--Bréking! Szabó Zsófi műsorvezető lesz az RTL Klubonhttp://www.life.hu/bulvar/20140902-szabo-zsofi-a-tv2-joban-rosszban-szinesznoje-csatornat-valt-es-musorvezeto-lesz-az-rtl-klubon.htmlA hírek szerint a színésznő elhagyja a TV2-t és az RTL Klubhoz igazol. A Life.hu utánajárt, milyen szerepet szánnak a csatornánál Zsófinak. Csak nem Istenes Bence párja lesz az X-Faktorban?TV + Bulvár--5 kérdés a szépségről: Szabó Zsófihttp://www.life.hu/trend/20140813-5-kerdes-a-szepsegrol-szabo-zsofi-szineszno-a-joban-rosszban-sztarja.htmlA Jóban Rosszban fiatal színésznőjének csodaszép a bőre, hajkoronáját pedig a fél ország irigyelte. Most, rövid hajjal is fantasztikusan fest, így nem csoda, ha kíváncsiak voltunk, mi mindent tesz meg a szépségéért egy huszonhat éves fiatal nő. A Life.hu sorozatában ezúttal Szabó Zsófi mesél bőrápolásról és praktikákról. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.