Tóth Gabi a TV2 székházában járt: Az RTL Klub elengedte

Forrás: Facebook/Tóth Gabi -
Tóth Gabi X-Faktor TV2 Sztárban sztár Tóth Vera RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub sztárja, aki újfent káprázatosan néz ki, vasárnap a TV2 székházában járt, ahol a Sztárban sztár élő adásán szurkolt testvérének, Tóth Verának. Kolosi Péter kommentálta az esetet.

Majka a show alatt megemlítette, örül, hogy a Tóth család tagjai is képviselik magukat az eseményen, de Vera próbálta lecsitítani, hogy ha nem muszáj, erről inkább ne beszéljen - írja a Blikk. Később kiderült, hogy ezzel egyébként nem volt probléma.

Forrás: Facebook/Tóth Gabi

Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója később elárulta, nem volt bajuk ezzel. "Természetesen megkeresett minket Tóth Gabi azzal a kérdéssel, hogy megnézheti-e nővérét a konkurens televízió adásának felvételén. Fel sem merült, hogy ebben megakadályozzuk. Tóth Vera a nővére, csatornáktól függetlenül" – nyilatkozta. Tóth Vera produkciójáról egyébként itt írtunk korábban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.