Sikeres alkotóművész az X-Faktor színpadán

Forrás: Fotó, styling és kiegészítők: Zazzy Design -
X-Faktor jelmeztervezés Horányi júlia díszlettervező énekesnő bemutatkozás RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horányi Júlia szombaton mutatkozik majd be az X-Faktorban. A 29 éves lány bár már sikeres díszlet-jelmeztervező, ő mégis úgy döntött, a zene az útja.

Juli azért jelentkezett a tehetségkutatóba, mert 3 éve együttesben énekel és szeretné megtudni, egy nagyszabású show-ban hogyan tud működni. Az underground után pedig a mainstreamben is szívesen próbára tenné magát.

Forrás: Fotó, styling és kiegészítők: Zazzy Design

„A Mius zenekarral 3 éve zenélünk együtt, a dalok szövegét én írom és éneklem. A vizuális művészet és a zene mindig párhuzamosan futott az életemben. Kaposváron tanultam látványtervező szakon. Szabadúszóként dolgozom, már a Miskolci Nemzeti Színháznak és a Vígszínháznak is terveztem jelmezeket. Mégis mindig ott motoszkált bennem, hogy énekelnem kell" – kezdi Juli, akitől megkérdeztük, ha sikerült bejutni az élő show-ba, mit kezd majd a népszerűséggel.

„Nagyon sokat gondolkodtam, mielőtt jelentkeztem. Egyfelől vágyom rá, hogy megismerjenek az emberek, másrészt nem tudom, milyen hatással lenne rám és hogyan kezelném a népszerűséget, de mindenképp szeretnék akkor is a földön maradni" – magyarázta az énekesnő, akit párja is támogatott abban, hogy kipróbálja magát az X-Faktor színpadán.

„A párom mellettem áll és drukkol. Ő egyelőre nem szeretne szerepelni. A családom is mindenben támogat, bár egy picit féltenek is" – mesélte Juli, aki hétvégén bizonyíthat a zsűri és a közönség előtt. Kíváncsian várjuk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.