Ilyen egy borzalmasan félresikerült fenékimplantátum

implantátum videó fenék plasztikai sebészet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy sokkoló videó került a napokban az egyik legnagyobb internetes videomegosztó oldalra. A videón egy nő látható, amint éppen alsóneműre vetkőzve egy laza mozdulattal megfordítja a fenekébe ültetett méretes implantátumot.

A mindössze 20 másodperces videó villámgyorsan terjed az interneten, sok százan like-olták, és sok tízezren megosztották már a valóban sokkoló felvételt, amin az ismeretlen nő körbe-körbe forgatja a fenekébe ültetett szilikonimplantátumot, miközben közli: "Ilyen könnyen meg lehet fordítani az implantátumot, de szerintem ez így nincs rendben, ennek nem lenne szabad megfordulnia".

Az internetes hozzászólók körében felmerült a csalás gyanúja is, de dr. Adrian Richards, a brit Aurora Klinika konzultáns plasztikai sebésze úgy véli, hogy a videó eredeti. Dr. Richards elmondta, hogy ilyen probléma akkor fordulhat elő, ha az implantátum nincs megfelelően rögzítve a plasztikai sebész által a fenék és a medencecsont között, vagy a gluteus maximus izom felső részén kialakított kis üregben.

"Ez viszonylag gyakori komplikáció a fenékplasztika esetében. Elvileg nem lenne szabad elmozdulnia az implantátumnak az előre kialakított helyéről, de mégis megtörténhet, ha a rögzítés nem megfelelő" - mondta dr. Richards, majd hozzátette, hogy ez a probléma valószínűleg nem okoz fájdalmat a páciensnek, de mindenképpen ki kellene operálni, és megfelelően rögzíteni kellene az implantátumot, hogy az ne mozoghasson szabadon.

Láttad már? Benne vagyunk a tévében!

Szétrobbant a 27 éves Kylie mellimplantátumahttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120612-szetrobbant-a-27-eves-kylie-mellimplantatuma.htmlAmikor a szilikonmell a gyomorfalig szivárog - A mellimplantátumok veszélyeihttp://www.life.hu/ujtestujelet/20111018-amikor-a-szilinkonmell-a-gyomorfalig-szivarog-a-mellimplantatumok-veszelyei.htmlA 4 legjobb edzésforma fenékre és lábrahttp://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20121119-a-4-legjobb-edzesforma-fenekre-es-labra.html10 kilós szilikonmellekkel sokkol a modellhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20121109-buszke-tizkilos-szilikonmelleire-a-hatgyermekes-edesanya.htmlEltávolítják a híres színésznő egészséges melleithttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20121011-eltavolitjak-a-hires-szineszno-michelle-heaton-egeszseges-melleit.htmlChristina Hendricks hegyes melleire vágynak a brit nőkhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20121009-a-mad-men-reklamorultek-cimu-tevesorozat-sztarja-christina-hendricks.htmlMitől nőtt meg Tom Cruise melle?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120823-ferfiak-nagy-mellekkel-noi-hormon-okozza-a-mellnovekedest.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.