Új köntösben nyit újra Bajor Imre egykori étterme, a Kicsihuszár

étterem Bajor Imre Kicsihuszár színész nyitás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bajor Imre imádott étterme, amelyre az augusztus elején elhunyt színész mindenét ráköltötte, hamarosan teljesen megújulva megnyitja kapuit. A Life.hu a Dob utcai étteremben járt, ahol már folynak a felújítási munkálatok.

Bekukkantottunk az egykori Kicsihuszárba, ahol már festik a falakat és modern dizájnra cserélték az egykor klasszikus stílusú berendezést. A munkálatokat még nem fejezték be, még kell egy kicsi a végéhez. A falakat fehérre festették, bútorok egyelőre nincsenek, de a fények kialakításából és a fénytestekből, lámpabúrákból ítélve modern, letisztult dizájn várja majd a vendégeket.

A Kicsihuszár bejárata átalakítás előtt és most Fotó: Life.hu

Bajor 2008-ban vette meg a 216 négyzetméteres alagsori helyiségben található éttermet, amelyben létrehozta élete álmát, a Kicsihuszárt. Hiába volt a színész minden álma, hogy vendéglátósként folytatja az életét, az étterem nem indult be. Társa kiszállt, így egyedül vitte tovább az elsősorban színészek és a művészvilág törzshelyének szánt vendéglátóhelyet, ami végül egy év működés után becsődölt. A színész az összes vállalkozására költött pénzét elbukta, csak a hitele maradt. Barátai szerint a felgyülemlett problémák okozták azt a belső feszültséget, amibe végül belebetegedett és agydaganat alakult ki a testében, ami a halálához vezetett.

Fotó: Life.hu

A csőd után egy ideig 119 millió forintért hirdették az éttermet, amire sokáig nem akadt vevő, majd megindult a felszámolás. A cég vagyonelemeit a felszámoló cég nyílt pályázaton hirdette meg. Utoljára már csak 20 milliót kért a felszámoló az ingatlanért és kétmilliót a berendezési tárgyakért, és akadt vevő is. Az éttermet két, ugyanazzal a tulajdonossal rendelkező kft. (Gastromogulok Kft. és Kertész-Dob 56 Kft.) üzemelteti majd, amelyből a második a helyiség tulajdonosa. A nyilvános céginfo szerint mindkét cég 500.000 forint alaptőkével alakult, az egyik tavaly év végén, a másik az év elején.
„Remélhetően egy hónap múlva nyitunk. Egy lecsupaszított, üres üzletet vettünk át, a Kicsihuszárból nem maradt meg a semmi. A berendezés maradványait az idő megette. Sajnálom, hogy erre ráment valakinek az élete" – mondta a Life.hu-nak az új üzemeltető, Giczi Andor.

A fővárosban itt fordult már meg az új tulajdonos!

Olimpia étterem

Spazio Caffe ManueL 2011 novembertől 2012 júlusáig

Egykettő Borbisztró és Fröccsliget 2012 októberétől 2013 júniusig

Fausto's Étteremben 2013 szeptember 30-ig

Felelősségre vonta Havast Bajor özvegyehttp://www.life.hu/bulvar/20140905-havas-henrik-a-tv2-frizbijeben-nyilatkozott-bajor-imrerol-az-ozvegy-felelossegre-vonta.htmlBajor özvegye, Ildikó megkérdezése nélkül adott interjút a Frizbiben a színészről Havas Henrik. Lapinformációk szerint az asszony számon kérte a Tanár urat.TV + BulvárFotó: Rostás Bianka/Life.huBajor özvegyének elege lett: perre megy kegyeletsértés miatthttp://www.life.hu/bulvar/20140902-bajor-ildiko-bajor-imre-ozvegye-kegyeletsertes-miatt-indit-pert.htmlA közelmúltban elhunyt színész, Bajor Imre özvegyének betelt a pohár, elege lett a kéretlen nyilatkozatokból. Bajor Ildikó Vargha Zoltán természetgyógyászt, Bajor Imre egészségügyi ellátásával kapcsolatos valótlan állításai miatt fogja perelni. Az özvegy ügyvédje megtette a szükséges jogi lépéseket.TV + Bulvár--Vége! Bajor Imre szerepeit halála után senki nem viszi továbbhttp://www.life.hu/bulvar/20140901-bajor-imre-szerepet-halala-utan-senki-nem-viszi-tovabb-lippai-laszlo-szinesz-es-karinthy-marton.htmlBajor Imre betegsége alatt Lippai László vette át a nagybeteg színész főszerepét, Bajor halála után azonban leveszik a darabot a műsorról.TV + BulvárFotó: Szabó Balázs/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.