Szakítása miatt jelentkezett az X-Faktorba a jóképű színész

Forrás: RTLKLUB -
István, a király Jézus Krisztus Szupersztár színész X-Faktor 2014 Borbély Richárd tehetségkutató szakítás Gór Nagy Mária
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borbély Richárd színészként már több társulatban is bizonyított. Szakítása után pedig úgy döntött, az X-Faktor színpadán is próbára teszi magát.  

Richárd, A Magyar Lovas Színház Komárom társulati tagja, ahol az István, a király címszerepét játssza. Emellett a Partvonal Műhely gyermek- és ifjúsági színház előadásaiban játszik és a Madách Színház Jézus Krisztus Szupersztár című musicaljében is színpadra lépett.

Forrás: RTLKLUB

„Gór Nagy Mária Színi Tanodájában végeztem, és két éve a Színház és Filmművészeti Intézetben tanulok. 6 éve színpadon vagyok, de még nem jött el a nagy áttörés, a nagy kiugrás. Erre szerintem minden színpadi ember vágyik. Talán az X-Faktortól kaphatom meg ezt a nagy lehetőséget, nagy lökést" - mesélte Richárd, aki szakításának köszönhetően jelentkezett a tehetségkutatóba.

„Nyolc hónapja vagyok egyedülálló. A szakításom is hozzájárult ahhoz, hogy beneveztem a versenybe. Valami izgalomra vágytam, hogy elfelejthessem a barátnőmet" – magyarázta a színész.

Vajna Timi keményen dolgozott, hogy elnyerje férje elismerését http://www.life.hu/bulvar/20140925-vajna-timi-uzletasszony-andy-vajna-producer-felesege-kemenyen-dolgozott-hogy-elnyerje-ferje.html Andy Vajna feleségére bízta a Miss Universe Hungary 2014 szépségverseny megrendezését. Timi minden erejével azon volt, hogy megfeleljen férje elvárásainak. TV + Bulvár -- A Cotton Club Singers egykori frontemberének lánya az X-Faktorban tűnik fel http://www.life.hu/bulvar/20140924-laszlo-boldizsar-a-cotton-club-singers-egykori-oszlopos-tagjanak-lanya-dorina-az-rtl-klub.html A Cotton Club Singers egykori frontemberének, László Boldizsárnak a lánya, László Dorina is próbálkozik az X-Faktorban. A tehetséges lány együttesével állt a tehetségkutató színpadára. TV + Bulvár RTLKLUB Majka és Bereczki Zoltán egymásra talált http://www.life.hu/bulvar/20140924-majka-rapper-es-bereczki-zoltan-szinesz-a-tv2-sztarban-sztar-zsuritagjai-egymasra-talaltak-es.html A Sztárban sztár rosszfiúja, Majka és a mindig visszafogott Bereczki Zoli együtt járják a pesti éjszakát. This is a beginning of a beautiful friendship! :) TV + Bulvár --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.