Szabó Zsófi Nagy Adrienn
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Tv2 szappaoperájába megtalálták Szabó Zsófi utódját. Szerdán mélyvízbe dobták az egykori megasztáros reménységet - lezajlott az első forgatás - írta a Bors.

Szemmel láthatóan egy teljesen új karakter megformálására nyílik majd lehetőség, hiszen a két lány alapvetően különbözik egymástól, és ennek csak egyik látványos eleme az eltérő hajszín. Amennyire szőke Szabó Zsófi, annyira barna Nagy Adri, aki a Borsnak elárulta nem is tetszene magának annyira a szőke szerep:

"Korábban teljesen más okból kifolyólag volt már rajtam ­rövid szőke paróka. Mit ne mondjak, nem igazán éreztem jól magam. Szerencsére szóba se jött, hogy átváltoztatnak, mivel teljesen más karakter vagyok"

Adri azonban, ahogy az alábbi galéria is mutatja, képes az átalakulásra is.

Fotó: TV2

Hogy a színészi munkában milyen különbségek jönnek majd elő, azt nem is olyan sokára a sorozat rajongói is látni fogják. Mindenesetre nem lesz könnyű helyzetben az új Betty Tanakis, hiszen az elmúlt időszakban Zsófi karaktere nagyon sok ember szívét megnyerte.

Talán ezt ismerte fel csatorna vezetősége is, hiszen nem Zsófi hasonmását keresték a szerepre, hanem valaki olyat, aki saját személyiségével tudja majd meghódítani a nézőket. Úgy tűnik, elégedettek is Adrival:

"Adri régóta a látóterünkben van, nagyon tehetséges lány, amit most a castingon is bebizonyított. Egyhangú döntés született, hogy ő a tökéletes a szerepre. Nem hasonmást kerestünk, teljesen új Bettyt látnak majd a nézők, ezért nem volt szükség arra, hogy Adri külsején változtassunk" – mondta el György Bence, a TV2 program- és hírigazgatója a Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.