Jóban Rosszban TV2 Szabó Zsófi Nagy Adri
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy kiválasztották, máris munkába állt a TV2 Jóban Rosszbanjának új Betty Tanakisa, Nagy Adri. A lány az első napok élményeiről mesélt. 

A Megasztár 6-ban megismert Nagy Adri a héten már a forgatást is elkezdte Legerszki Krisztával. Adri elmondta, régi vágya volt, hogy akár egy kisebb szerepet kaphasson egy sorozatban. A lányt a stáb kedvesen fogadta, aki bevallotta, olyan gyorsan történt a szereplőválogatás és a forgatás kezdete, hogy még felfogni sem volt ideje, hogy az övé lett a szerep.

Kökény Attila: "Undorodtak tőlem a gyerekeim"http://www.life.hu/bulvar/20140927-kokeny-attila-a-sztarban-sztarban-megijesztette-gyerekeit-amikor-conchita-wurst-es-natalia-oreiro.htmlKonkrétan sokkot kaptak Kökény Attila gyerekei, amikor megláttak apjukat a Sztárban sztár műsorában előbb Conchita Wurstként, majd Natalia Oreiróként színpadra állni.TV + Bulvár--Nézz vívódó Berki Krisztiánt! http://www.life.hu/bulvar/20140927-berki-krisztian-az-edes-elet-szereploje-nem-tudja-egyutt-akar-e-lenni-hodi-pamelaval.htmlVégtelenül hosszúra nyúlik Berki Krisztián és Hódi Pamela Édes élet-beli párkapcsolati vergődése. A testépítő ezúttal édes-bús aláfestőzenére, fátyolos tekintettel osztotta meg kétségeit a nagyérdeművel.TV + BulvárOrigoMatt Damon filmjében intéz szerepet a szépségkirálynőjének Vajna Timi http://www.life.hu/bulvar/20140926-vajna-timea-matt-damon-filmjeben-intez-szerepet-a-miss-universe-hungary-gyoztesenek-kelemen.htmlVajna Tímea a Fem3Café műsorában vendégeskedett, és arról beszélt, a szépségverseny után sem engedi el a Miss Universe Hungary-verseny győzesének, Kelemen Heninek a kezét. Talán még egy világsztárral is forgathat a szépség?TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.