Baukó Évát luxusnyaralásra viszi a párja!

VV Éva luxus Celeb vagyok ments ki innen Baukó Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Míg a Celeb vagyok, ments ki innen! első turnusa szerdán a dzsungelbe indul, addig az exvillalakó VV Éva - aki a második turnussal utazik Afrikába - egy 5+1 csillagos szállodába repül, hogy élvezze luxust és a kényelmet.

Sarm es-Sejkre, egy méregdrága hotelba viszi kedvese Évát. "A párom valóban meglepett egy luxusnyaralással, amelynek nagyon örülök, ugyanis szeretek utazgatni. Ráadásul a dzsungel előtt egy kicsit kikapcsolódhatok, és kettesben lehetünk"mesélte a lány a Blikknek. Hozzátette, szerencsésnek érzi magát, hogy a dzsungel előtt még mindenféle földi jóban része lehet.

Forrás: VV Éva/Facebook

A valóságshow-veterán lány nagy túlélőnek számít a kereskedelmi televíziók háza táján. Az RTL Klub ValóVilágában tűnt fel, de folyamatos italozása és botrányos életvitele miatt egy idő után nem foglalkoztatták. Éva később a kezébe vette az életét, és immár több mint egy éve nem iszik. Az RTL Klub után a konkurens TV2 Az Élet Show-ja című műsorában láthattuk, ám az csupán néhány hetet ért meg. Úgy tűnik, az RTL Klub most újra bizalmat szavazott neki, ugyanis ott lesz a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban Afrikában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.