Celeb vagyok, beszéljük meg! műsorvezető kígyó Tropicarium Celeb vagyok, ments ki innen! RTL II bátorság Lilu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lilu lesz a Celeb vagyok, beszéljük meg! című talkshow műsorvezetője, amely október 6-tól minden hétköznap délután jelentkezik az RTLII-n. A műsorhoz készült vicces beharangozó kisfilmben Lilu bizonyítja, ő is megállná a helyét a vadállatok között.

Míg október 6-tól az RTL Klubon indul a Celeb vagyok, ments ki innen! legújabb évada, addig az RTLII-n minden hétköznap délután és késő este felelevenítik majd az előző esti adás legjobb pillanatait. A Celeb vagyok, beszéljük meg! műsorvezetője Lilu lesz, aki a sztárok hozzátartozóival és barátaival is beszélget a stúdióban, de ide érkeznek majd a showból kiszavazott celebek is.

Forrás: Facebook/Lilu

A műsor stílusosan a Campona TropicAriumból jelentkezik. Íme, egy ráhangoló, beharangozó kisfilm, amelyben Lilu ismét bizonyította, kemény fából faragták. KATTINTS IDE ÉS NÉZD MEG!

A sztárok egyébként már elindultak Dél-Afrikába, így nemsokára kiderül, ki lesz a dzsungel királya vagy királynője.

/1409/Vad_l201491815310
Balázsék miatt lezuhant az Afrikába tartó celebek gépe?http://www.life.hu/bulvar/20140925-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-videopremierje-elkeszult-amelyben-a-celebek-gepe-zuhanni-kezd.htmlElkészült a Celeb vagyok, ments ki innen! 2014-es szériájának videopremierje. Sebestyén Balázs pilótaként, Vadon Jani pedig első tisztként debütál a kisfilmben. A pilóták bénázása miatt a celebekkel zsúfolásig megtelt gép zuhanni kezd. Lehet, hogy el sem jutnak a hírességek Afrikáig?TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huVeszélyben lesznek a celebek Dél-Afrikában az ebola miatt?http://www.life.hu/bulvar/20140904-a-celeb-vagyok-ments-ki-innent-del-afrikaban-forgatjak-a-helyszin-az-ebola-gocpontjatol-messze-van.htmlA Celeb vagyok, ments ki innen! új évadának helyszíne Afrika lesz. A kontinens egyes részein azonban tombol a halálos Ebola-járvány. Kolosi Péter, az RTL programigazgatója reagált arra, hogyan érinti ez a műsor szereplőit.TV + BulvárRTLKLUBKrasznai Tünde magával viszi a dzsungelbe az otthon melegét és illatáthttp://www.life.hu/bulvar/20141001-krasznai-tunde-magaval-viszi-a-csaladi-otthon-meleget.htmlIntim kabaláját viszi magával a dzsungelbe az X-Faktor felfedezettje, amit ha magához ölel, érzi a meleg otthon illatát.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.