Eljárás indul a Class Fm ellen

Forrás: facebook/Morning Show -
nemi erőszak ELTE Rákóczi Ferenc gólyatábor Vadon Jani eljárás NMHH viccelődés Class FM Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatósági eljárást indít a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa a Class Fm ellen a gólyatáborban történt nemi erőszakról elhangzottak miatt.

A hvg.hu információi szerint a Médiatanács azt vizsgálja majd, hogy történt-e jogsértés a Morning Show szeptember 1-jei műsorában, amikor is a műsorvezetők az ELTE Tanító- és Óvóképző Kar gólyatáborában történt nemi erőszakról szóló hírt kommentálták - meglehetősen sajátosan.

Forrás: facebook/Morning Show

Ezután a rádió vezetősége bocsánatkérő levelet küldött az ELTE-nek, és a nyilvánosság számára is fogalmaztak egy közleményt, amelyben "megdöbbentő és mélységesen elítélendő esetnek" nevezték a nemi erőszakot. Ám úgy tűnik, ez nem volt elég... Az eljárás lezárására a médiatörvény 40 napot szab meg, amely indokolt esetben további 30 nappal meghosszabbítható.

Korábban a Nőkért Egyesület feljelentette Balázsékat, mert szerintük az érintett adás súlyosan megsértette a közerkölcsöt.

Megint elszólta magát Sebestyén Balázshttp://www.life.hu/bulvar/20140911-sebestyen-balazs-a-morning-show-ban-elarulta-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-helyszinet.htmlNem csitulnak az indulatok Sebestyén Balázs körül. A műsorvezetőt, aki éppen szeretett nagymamáját gyászolja, továbbra is támadások és feljelentések érik a gólyatáborban megerőszakolt lány ügyén való viccelődés miatt, közben pedig Hujber Feri is durván neki esett a Morning Show szereplőinek, és a médiából való eltűntetésüket sürgette. Balázs azonban most újabb hibát vétett.TV + Bulvár--Sebestyén Balázsék nem alacsonyodnak le Hujber szintjérehttp://www.life.hu/bulvar/20140910-hujber-feri-szinesz-tegnapi-nyilt-levelere-sebestyen-balazs-es-a-class-fm-morning-show-musorvezetoi.htmlHujber Feri keddi nyílt levelét - amelyben Sebestyén Balázst és a Morning Show műsorvezető csapatát távozásra szólította fel - Balázsék a szerda reggeli műsorukban szóra sem méltatták.TV + BulvárOrigoElszaladt a ló Sebestyén Balázzsalhttp://www.life.hu/bulvar/20140730-sebestyen-balazs-az-class-fm-morning-show-jaban-beszolt-galambos-lajosnak.htmlA Morning Show adásában sértette vérig Sebestyén Balázs Galambos Lajost. A tévés nagyon viccesnek, a zenész megalázottnak érzi magát. TV + BulvárRTLKLUB

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.