Szabó Zsófi Celeb vagyok, ments ki innen! valóságshow RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub hat év után hozza vissza a képernyőre a dzsungeles realityt. A Celeb vagyok, ments ki innen! újabb szériája október 6-án startol, a csapat pedig már elrepült Dél-Afrikába, köztük Szabó Zsófival, aki úgy tűnik, a mobilját is magával vitte...

Az RTL Klub legújabb múzsája, Szabó Zsófi fontosnak érzi, hogy Fekete-Afrika közepéről is tájékoztassa rajongóit hollétéről, reggel pedig fotóval köszöntse őket. Miután Zsófi pénteken becsekkolt Dél-Afrikába, másnap hajnalban ezzel a képpel üdvözölte jövetőit:

Forrás: Facebook/ Szabó Zsófi rajongói oldal

Ők retteghetnek a dzsungelben:

A Life.hu korábbi cikkéből kiderül, hogy kiket vitt magával az RTL Klub az október 6-án induló showműsorába. Itt nézheted meg, kik vállalták a felkérést.
Lilu esete a kígyózuhannyal – avagy hova pisil egy csúszómászó?http://www.life.hu/bulvar/20141003-lilu-esete-a-kigyokkal-ime-a-celeb-vagyok-beszeljuk-meg-cimu-musor-beharangozo-kisfilmjenek.htmlElkészült a Celeb vagyok, beszéljük meg! című műsor beharangozó kisfilmjének bakiparádés változata. Bepillantást nyerhetünk, hogy sikerült a nem mindennapi felvétel Liluval. Szegényt nem irigyeljük...TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huKimaxolta a szexet VV Aurelio az afrikai út előtthttp://www.life.hu/bulvar/20141003-vv-aurelio-szexel-csillapitotta-aggodalmat-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-musor-elott.htmlNehéz dolguk lesz a celebeknek az RTL Klub afrikai műsorában. Bea asszony például abban bízik, legalább lead pár kilót, Bódi Sylvi pedig nem bánja, ha a határait feszegetheti, amelyre a dzsungel igazán alkalmas. Na, és vajon mi az, ami Aureliónak a legjobban hiányzik majd? Nos, eláruljuk: előre sajnálja kis barátját: Szacsuréliót. TV + BulvárFurcsa ízlése van Iszak Esztinek - macskaürülék kávét kóstolnahttp://www.life.hu/bulvar/20141002-iszak-eszter-musorvezetonek-furcsa-izles-van-macskaurulek-kavet-kostolna.htmlA gyönyörű műsorvezető a kávézás szerelmese és attól sem riad vissza, hogy extrém fajtákat kipróbáljon.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.