Celeb vagyok, ments ki innen! VV Aurelio Erdei Zsolt Gáspár Bea RTL Klub Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre! Elkezdődött az RTL Klub celebkínzó műsora. Az első rész ugyan komoly izgalmakat nem tartogatott, de feszülten várjuk: mit hoz a holnap. Sírást? Szexet? Hatalmas veszekedéseket? Ezekre mind-mind számítani lehet. Na, meg a propellerezésre.

Utazás, luxushotel, a szálláshely elfoglalása, párduc, oroszlán, gorilla, erőltetett poénok, műhiszti és egy kis igazi is. Úgy körülbelül így indult el hétfő este az RTL Klub Celeb vagyok, ments ki innen! című műsora, amely azért - már most borítékoljuk - tartogat meglepetéseket. Legalábbis reméljük...

Forrás: www.facebook.com/celebvagyokmentskiinnen

Mert például Gáspár Bea az első adásban pont olyan volt, amilyennek az egykori Győzike show-ban, majd az Édes életben megismertük. Nagyhangú, sírós és éhes..., de sebaj, úgyis fogyókúrás céllal is vállalta el az utat, nem törődve családja ellenérzéseivel. Véleményünk szerint ő lesz az, aki hamarosan arra kéri a közönséget, hogy mentse meg a dzsungeltől, ugyanis már az első, kötélről vízbeereszkedős feladat is kikészítette. Volt sírás, óbégatás, jajveszékelés.

Aurelio is hozta a formáját. Már az első állomásnál, a luxusszállodába való megérkezéskor tökpucérra vetkőzött. Helikopterezést nem láttunk (mert azonnal kikockázták), de Bódi Sylvi az első percben megismerkedhetett a fogalommal. Bea asszony pedig meg is jegyezte: "nehogy a propellered nélkül távozzál".

A ValóVilág-győztes már az első adásban megfogalmazta a legnagyobb félelmét, és ezzel fel is tette a nap kérdését (és megkoronázta az esténket): "Nekem trón után ki kell mossam a poppolómat, de most mi lesz, hol mossam ki, a folyóban?", aztán - szintén nem meglepő módon - valami pókhálótól kapott sokkot, bár ez most kicsit hiteltelennek tűnt.

Forrás: Celeb vagyok/Instagram

Hogy mi történt még? A szereplők leosztották maguk között a feladatokat, a csapatkapitány Madár lett, a főzésért pedig például Bea lett a felelős. És máris megvan, ki megy az első bátorságpróbára: Aurelio.

Nos, mi azért ennél többet várunk a műsortól, mint amit az első adásból láttunk. Kíváncsiak vagyunk arra, hogy ki lesz az, akiben kellemesen csalódhatunk és ki az, akit a nomád körülmények egészen más emberré tesznek. Bevalljuk: arra is számítunk, hogy néhány celeb összemelegedik egymással, de hogy ki, kivel kerül közelebbi ismeretségbe, arra - bár tippjeink vannak - egyelőre nem fogadnánk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.