modell műsorvezető Milánó Horváth Éva Dóm tér montázs óriás Santorini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Extrém fotót készítettek Horváth Éváról, akit hatalmas méretben a milánói Dóm térre montázsolt egy rajongója.

Éva óriásasszonnyá változott a technika és egy rajongója segítségével. A műsorvezető elmondta nekünk, hogy készült a különleges kép.

„Az eredeti bikinis fotó Santorinin készült, és ezt a képet montázsolta egy rajongóm a milánói Dóm térre. A srác nagyon ügyes, és szerintem ötletes ez a kép, ezért is tettem ki a közösségi oldalamra, hogy meglepjem vele a rajongókat" – mesélte Éva a Life.hu-nak.

Celeb vagyok, ments ki innen! - A nap kérdése díjat Aurelio nyertehttp://www.life.hu/bulvar/20141006-az-rtl-klub-celeb-vagyok-ments-ki-innen-musoraban-gaspar-bea-es-vv-aurelio-a-leghisztisebb.htmlVégre! Elkezdődött az RTL Klub celebkínzó műsora. Az első rész ugyan komoly izgalmakat nem tartogatott, de feszülten várjuk: mit hoz a holnap. Sírást? Szexet? Hatalmas veszekedéseket? Ezekre mind-mind számítani lehet. Na, meg a propellerezésre.TV + Bulvár--Berki Krisztián műsorvezetést oktathttp://www.life.hu/bulvar/20141006-berki-krisztian-a-edes-elet-szereploje-a-tv2-mediaakademian-musorvezetest-tanit.htmlHa eddig nem találtunk volna ilyet, nos, most megvan az a hazánk fia, aki mindenhez ért. Ő pedig nem más, mint Berki Krisztián.TV + BulvárOrigoJön! Jön! Jön! Készül Kiszel Tünde 2015-ös naptárahttp://www.life.hu/bulvar/20141006-kiszel-tunde-2015-os-falinaptara-keszul.htmlMindenki megnyugodhat: a 2015-ös évet sem kell Kiszel Tünde-naptár nélkül átvészelnünk. A dúskeblű celeb a hétvégén állt kamera elé, és a Facebookján meg is mutatta a végeredményt, vagyis annak egy részét. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.