Megszereztük Kiszel Tünde jövő évi naptárának első képeit!

Forrás: Budai Pictures -
fotózás Kiszel Tünde naptár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sikerült megszereznünk Kiszel Tünde 2015-ös naptárának első képeit! Mindenki megnyugodhat, látványban nem lesz hiány!

Kiszel Tünde már készíti jövő évi naptárát, amelyből nem hiányozhat nagylánya, Donatella sem. A tavalyi naptár nehezen született meg, a jövő évi egyelőre zökkenőmentesen készül, igaz, kissé lassan. Nem sikerült egy nap alatt elkészíteni az összes fotót, így még egy napra szükség lesz ahhoz, hogy mind a 12 hónaphoz jusson kép a naptárdíváról.

Forrás: Budai Tibor

Az idén ismét új fotós, Budai Tibor segédkezett az ereklye elkészülésében, amelyben a sofőr szerepében a válófélben lévő Tommyboy is feltűnik. Ő már a naptárdíva 2010-es naptárának is az egyik kulcsfigurája volt, azóta is nagyon jó barátságot ápol Tündével.

Forrás:Budai Tibor

Kik azok a pin-up lányok?

A fogalmat legelőször a '40-es évek Amerikájában kezdték el használni azokra a vonzó modellekre, akiknek a fotói tömeggyártásban, például magazinokban és naptárakban jelentek meg, amiket aztán a lelkes rajongók kivágtak, majd feltűztek az ágyuk fölé a falra, ebből ered maga az elnevezés is. Ennek elterjedése főként a II. világháború idején induló, katonáknak szánt Yank magazinnak köszönhető, ahol a főszerkesztő, Hartzell Spence úgy határozott, hogy minden kiadásban lennie kell egy ilyen modellképnek, aminek ez a célja. (http://enspire.hu)

" Az '50-es, '60-as évek pin-up stílusát választotta az új fotósom a naptár alapjának, az akkori fényképek csábítóan szexis, érzéki nőinek világa közel áll az egyéniségemhez. A smink, a haj és a harisnyatartó mind a stílust idézi, ehhez választottunk ruhát és helyszínt: egy amerikai étteremben és autómúzeumban is fényképeztünk. A kedvenc színem a rózsaszín, így nem volt meglepő, amikor egy ilyen Cadillacket választottam a képekhez. Szerintem nagyon hangulatos fotók születtek, pozitív visszajelzéseket kaptam az első werkfotók nyilvánosságra kerülése után.

Forrás: Budai Pictures

Ez már a 14. naptárom, remélem nem ez lesz az utolsó" - büszkélkedett Tünde.

Forrás: Budai Tibor

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.