Sokat bántották gyermekkorában az X-Faktor énekesnőjét

Forrás: RTLKLUB -
önbizalomhiány bántás X-Faktor mentorok X-Faktor 2014 énekesnő Krizsma Gwendolin Sármen RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Krizsma Gwendolin legközelebb hétvégén, a Mentorházban bizonyíthat és hamarosan az is kiderül, sikerül-e bejutnia az élő show-ba. A lány bevallotta, nem mindig volt ilyen sikeres és sokszor bántották társai az iskolában.

Ahogy a Life.hu is megírta, Gwendolin első szereplése a mentorok előtt nem sikerült százszázalékosra. Szerencsére mégis meglátták benne a lehetőséget és továbbengedték a lányt a Táborba. Gwendolin a Mentorházba jutásért olyat énekelt, hogy mindenkinek elállt a szava a stúdióban. Produkciója előtt azonban bevallotta, sokáig önbizalomhiánnyal küzdött, mert rengeteget csúfolták gyermekkorában.

Forrás: RTLKLUB

„Az iskolában tanulási nehézségeim voltak az első osztálytól kezdve az iskola végéig. Sohasem voltam kitűnő tanuló. Sokszor előfordult, ha valamit nem értettem és ezért megkérdeztem az iskolában, akkor nevettek, gúnyolódtak rajtam a társaim. Azt mondták, hogy sosem viszem semmire. Az alkatom miatt is rengeteg szurkálódásnak, poénnak voltam kitéve, egy idő után már azt éreztem, hogy igazuk van. Utána bármibe kezdtem, abbahagytam, mert azt hittem, hogy úgysem fog menni" – kezdte Gwendolin, aki az X-Faktorban nyerte vissza az önbizalmát.

Csodás gyógyulás Gwendolin segítségével

A Life.hu cikkéből kiderül, hogy Gwendolin súlyos balesetet szenvedett párja, Steve hogyan gyógyult meg a lány segítségével.

„Az X-Faktor megerősített, mert azt csinálhatom, amit igazán szeretek. Természetesen izgalom még mindig van bennem. A lámpalázat pedig a pozitív visszajelzésekkel tudtam legyőzni, végre azt éreztem, elismerik, amit csinálok" – mesélte a tehetséges lány.

Megvannak az X-Faktor Mentorházba jutott versenyzőihttp://www.life.hu/bulvar/20141005-az-rtl-klub-x-faktor-versenyzoi-kozul-megvan-kik-mentek-a-mentorhazba-lanyok-fiuk-csapatok.htmlVasárnap folytatódott az idegölő harc az X-Faktorban. A csapatoknak, a fiúknak és a lányoknak kellett bizonyítaniuk, van helyük a Mentorok házában.TV + BulvárRTLKLUBSírás, alkohol és gyilkos székpárbaj az X-Faktor Táborábanhttp://www.life.hu/bulvar/20141004-az-x-faktor-taboraba-kokemeny-megmerettetes-vart-az-enekesekre-a-mentorok-bekemenyitettek.htmlA X-Faktor Táborába több ezer jelentkező közül valamivel több mint százan jutottak be. Az énekesek már alig várták, hogy bizonyítsanak. Ráadásul a Mentorházba jutásért gyilkos próbát kellett kiállniuk a versenyzőknek. TV + BulvárRTLKLUBX-Faktor a kulisszák mögött - megtaláltuk a műsor legsármosabb pasijáthttp://www.life.hu/bulvar/20140912-olah-akos-szerkeszto-riporter-bujkal-az-rtl-klub-x-faktor-kulisszai-mogott-o-a-sarmos-jokepu-srac.htmlVan egy jóképű srác, akit már biztosan te is kiszúrtál, ha az X-Faktort nézed. Ő Ákos, aki az X-Faktor kulisszái mögött látható hétről hétre. A sármos szerkesztő-riporter egy gegnek köszönheti, hogy egyengetheti a tehetségek útját a színpadig.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.