Szeretne kitörni a mélyszegénységből az X-Faktor énekese

Forrás: RTLKLUB -
X-Faktor Horváth Krisztián Little G Weevil X-Faktor 2014 szegénység sors RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horváth Krisztián élete legnagyobb lehetőségének tartja, hogy bekerült az X-Faktorba, Little G Weevil Mentorházába. A hétvégén kiderül, sikerült-e Krisztiánnak megfordítani az életét.

Ahogy a Life.hu is megírta, Krisztiánt Little G Weevil magával vitte a Mentorházba, ahol majd Geszti Péter segít neki dönteni a fiú sorsáról. Krisztiánnak nagy a tét, végre van lehetősége kitörni a mélyszegénységből – írja a Best.

Forrás: RTLKLUB

„Végig az lebegett a szemem előtt, hogy jól kell énekelnem, mert a gyermekeim jövője függ a szereplésemtől. Néhány hónapja a szociális segélyt is megvonták tőlünk, teljesen kétségbe vagyok esve, mit adok hónap végén enni a gyerekeimnek. Jelenleg egyetlen bevételi forrásunk van, a gyes. Négyszer négy méteres helyiségben kell ötünknek összehúznunk magunkat. Saját lakásról és esküvőről álmodni sem merünk" – magyarázta Krisztián, akinek a sorsa hétvégén kiderül, mi drukkolunk neki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.