Hatalmas csavarral rukkoltak elő az X-Faktor mentorai

Forrás: RTLKLUB -
élő show X-Faktor Horváth Krisztián Little G Weevil mentor Mentorház néző RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ilyen még nem volt! A nézők is mentorokká válnak az X-Faktorban és választhatnak maguknak egy versenyzőt, akit visznek magukkal az élő show-ba.

Megdöbbentő és egyben nagyszerű újítással rukkolt elő a idei X-Faktorban az RTL Klub. A nagy hírt az első Mentorházban Little G Weeviltől tudhatták meg a nézők. Amikor a mentor kiválasztotta a hat mentorházas énekes közül, hogy kiket visz magával az élő show-ba, mindenki azt hitte, ezzel véget értek az izgalmak. Ám ekkor következett a nagy dobás.

Little G Weevil Forrás: RTLKLUB

Mind a négy mentor választhat plusz egy embert, aki az úgynevezett „Tiszta lappal" indulhat. Ez a titulus azt jelenti, hogy a Mentorháztól az élő show-ig izgulhat a négy kiválasztott, akire a nézők szavazhatnak egy héten keresztül. Aki a legtöbb szavazatot kapja az élő show kezdetéig, az lesz a 13. versenyző az élő show-ban. Little G Weevil Horváth Krisztiánt választotta, így ő a négy közül az egyik, akinek a sorsáról a nézők döntenek. A másik három mentor választottja még kérdéses, de vasárnap este már tudni fogjuk azt a négy nevet, akikre voksolhatunk.

Szeretne kitörni a mélyszegénységből az X-Faktor énekesehttp://www.life.hu/bulvar/20141010-horvath-krisztian-az-rtl-klub-x-faktor-enekese-nagy-lehetoseg-elott-all-hogy-kitorjon-a.htmlHorváth Krisztián élete legnagyobb lehetőségének tartja, hogy bekerült az X-Faktorba, Little G Weevil Mentorházába. A hétvégén kiderül, sikerült-e Krisztiánnak megfordítani az életét.TV + BulvárRTLKLUBGeszti Péter visszatért az X-Faktorbahttp://www.life.hu/bulvar/20141009-geszti-peter-az-rtl-klub-x-faktoranak-egykori-mentora-visszatert-es-mentorseged-lesz-little-g-weevil.htmlAz egykori mentor, Geszti Péter, Little G Weevil mentorsegédje lesz a Mentorházban. Péter a Life.hu-nak mesélt az izgalmas feladatról.TV + Bulvár--Sokat bántották gyermekkorában az X-Faktor énekesnőjéthttp://www.life.hu/bulvar/20141008-krizsma-gwendolint-az-rtl-klub-x-faktor-enekesnojet-sokat-bantottak-csufoltak-gyermekkoraban.htmlKrizsma Gwendolin legközelebb hétvégén, a Mentorházban bizonyíthat és hamarosan az is kiderül, sikerül-e bejutnia az élő show-ba. A lány bevallotta, nem mindig volt ilyen sikeres és sokszor bántották társai az iskolában.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.