színésznő szépségnagykövet Gubás Gabi Thália Színház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két évvel ezelőtt óriási megtiszteltetés érte a gyönyörű színésznőt: egy legendás arcápolási márka a magyar szépségnagykövetének választotta. Hosszabb együttműködésre készültek a szép színésznővel, ám másként alakultak a dolgok. 

Már egy jó ideje nem látjuk Gubás Gabi szép arcát a drogériákban, ahol egy krémcsaládról kellene kedvesen visszamosolyognia. Hová tűnt a szépség? Szerencsére rátaláltunk a színésznőre, de nem a dobozokon, hanem a Thália Színházban.

Forrás: Thália Színház

„Több évre terveztük, hogy én leszek a cég arca, de sajnos csak egy évig tudtunk együttműködni a krémet forgalmazó céggel. Globálisan megváltozott a koncepciójuk, már nem országonként választottak szépségnagykövetnek egy közismert arcot, hanem egy-egy szépségnagykövetet választottak Amerikából és Európából" - árulta el a színésznő, akit nem kizárólag a kencék, főleg két gyermeke és a férje szerelme tartja karban, és segítenek megőrizni ragyogó szépségét. Csak a könyöke érzékeny még egy kicsit az időjárásra, ami tavaly nyáron, pár nappal a Starfactory című musical premierje előtt ficamodott ki. A sérülés gyógyulási ideje jelentősen elhúzódott, mert esténként színpadra kellett állnia és nem tudta pihentetni.
Szerencsére a színház új darabjának, a Hőstenornak a bemutatóján teljesen egészségesen álltam színpadra. A Londonban és a Broadwayn már sikert aratott bohózatban játszom, amely begyűjtötte a legjobb darabnak járó Tony-díjat is. Nyáron pedig filmet forgattam, amely decemberben kerül a mozikba" - mesélte a színésznő, akinek kislánya, Anna most ment óvodába, fia pedig már másodikos.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.