Játék határok nélkül: kőkemény titoktartási szerződést kötöttek a játékosokkal

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
MTVA Harsányi Levente Varga Edit Játék határok nélkül
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt fél évben egyik ismert vagy civil szereplő sem kotyogta ki, hogy tavasszal leforgatta a Játék határok nélkül című televíziós show-műsort. Kiderült, komoly titoktartási szerződést írattak alá velük. 

A 1999-ben megszűnt műsor újraindításáról 2010 óta tárgyaltak a producerek a francia licenctulajdonosokkal, majd az itthoni kereskedelmi tévékkel. Négy év kellett hozzá, hogy ismét képernyőre kerüljön az egykor nagy népszerűségnek örvendő nemzetközi vetélkedő. Csak az MTVA látott benne fantáziát, de ragaszkodott a saját arcaihoz a műsorvezetők személyében, azaz Varga Edithez és Harsányi Leventéhez.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Négy évvel ezelőtt kezdtük el a szervezést, először a francia licenctulajdonoshoz fordultunk, hogy ismét megcsinálnánk a műsort. Miután megegyeztünk, elkezdtünk itthon partnert keresni. Kereskedelmi csatornákat, az RTL Klubot és a TV2-t is felkerestük, de őket nem érdekelte. A legkomolyabb érdeklődő a Story tévé volt, de a kábeltévének nem volt elég pénzre rá, nekik sokkal visszafogottabb a költségvetésük. AZ MTVA volt az a partner, aki látott benne fantáziát, de némi változtatással. 2012 decemberében már úgy tűnt, hogy elindul a forgatás, de a vébé keresztülhúzta a számításainkat. Az idén már a franciák kerestek meg minket, hogy fussunk neki újból. Mi nagyon szerettük volna Geszler Dorottyával visszahozni a műsort. Úgy gondoltuk, hogy hatalmas dobás lenne, ha az első magyar műsorvezetővel térnénk vissza, aki az elmúlt 15 évben semmit sem változott. Az MTVA a saját arcával szerette volna forgalmazni a műsort, és Varga Edit híradóst javasolták műsorvezetőnek. Nagyon kellemesen csalódtam Editben. Kiderült róla, hogy a komolyabb, híradós múltja mellett van vicces oldala is, nagyon jól dolgozott"- árulta el Farkas József Miklós producer, aki bebiztosította, hogy még véletlenül se szivárogjon ki semmi a tavaszi felvételről.

/1410/_gy_k20141016103926

Komoly titoktartási szerződést írattak alá velünk, amiben az állt, ha kiderül valami a produkcióról, akkor nem megy adásba. Akár kártérítést is kérhettek volna" - tudtuk meg az egyik szereplőtől.
„Magyarországon készült el a műsor, ide utaztak a külföldi csapatok. Itthon, a 4500 négyzetméteres Origo filmstúdióban, Rákospalotán forgattunk. Nox Tomi, Rippel Feri is a magyar csapat tagja volt" - tette hozzá a másik producer, Tompa Tímea.

Ganxsta Zolee kétkezi munkára fanyalodotthttp://www.life.hu/bulvar/20141015-ganxsta-zolee-ketkezi-munkara-fanyalodott-szerencsepatkot-keszitett.htmlAz egyik legősibb mesterségben próbálta ki magát Ganxsta Zolee, aki nem az utca szélére állt ki a testét árulni. De azt kijelenthetjük, hogy szakított az elveivel.TV + BulvárOrigoAz év botrányinterjúja: Berki vs. Puzsérhttp://www.life.hu/bulvar/20141016-berki-krisztian-az-edes-elet-sztarja-egy-asztalhoz-ult-puzser-robert-kritikussal-az-ev.htmlEgy asztalhoz ültették Berki Krisztiánt és Puzsér Róbertet. A kritikus keményen kérdezett, nem köntörfalazva, ahogy megszoktuk tőle. A volt Fradi-vezér pedig válaszolt: flegmán, magabiztosan, egóból, ahogy tőle megszoktuk.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huMesés gazdagságban élt Aureliohttp://www.life.hu/bulvar/20141016-aurelio-az-rtl-klub-celeb-vagyok-ments-ki-innen-szereploje-gyermekkoraban-pazar-luxusban-elt.htmlAurelio gyermekkorában a svájci felső tízezer életét élte: luxusautók, Monte-Carló-i kiruccanás és kivételes jómód. Mára azonban mindez csak emlék a Celeb vagyok, ments ki innen! bohócának.TV + BulvárRTLKLUB

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.