Éhezés vár a Celeb vagyok, ments ki innen! játékosaira – távozott a szakács

Forrás: VolgyiAttila.hu/Volgyiattila.Hu -
Celeb vagyok, ments ki innen!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap Fördős Zét szavazták ki a nézők a dzsungelből, ennél azonban sokkal izgalmasabb volt a már kiesett Krasznai Tünde utolsó napja, ami keservesre sikeredett.

Ahogy a Life.hu is megírta, Krasznai Tünde szombaton kiesett a dzsungelshow-ból. Az utolsó napját azonban nem hagyhatjuk szó nélkül, különben is ezt már csak vasárnap láthattuk, így még belefért. Tünde, amikor végre piához jutott, megmutatta, mennyit tud inni. Az expornós egyik felest húzta le a másik után. Csapattársai ki is akadtak azon, milyen huzata van. Ám úgy tűnik, az énekesnő csak szeret inni, de nem bírja, ugyanis az éjszakai romantikus holdtöltét Tünde öklendezése zavarta meg. A lányt reggel kínzó másnaposság gyötörte a dzsungel kegyetlen körülményei között.

Forrás: RTL Klub

A lehangoló képeket Aurelio lelkes edzése pörgette fel, aki rájött, ő szeretne lenni a dzsungel királya. Majd leperdítette magáról az alsónadrágot, amit meglibbentett és máris indult a fejenállás anyaszült meztelenül. Mi már meg sem lepődünk. Szabó Zsófi újra belemart Krasznai Tündébe, aki másnapra hivatkozva (bocsánat, betegségre) nem volt hajlandó kivenni a részét a csapatmunkából. Fördős Zé is leosztotta a perifériára szorult lányt, akit már eddig is teljesen kirekesztett a celebbrancs. Jókor ment haza, a nézők kegyesek.

Forrás: Celeb vagyok...!/Facebook


Aurelióra ismét bátorságpróba várt, aki berzenkedett is, hogy megint neki kell mennie. Ráadásul Tündével, na, ekkor már tudtuk, pazar pillanatok várnak ránk. Erdei Zsolt az orra alatt morogva meg is jegyezte, ettől a párostól sok csillagra nem számíthatnak. Tünde és Aurelio a magasban próbáltak szerencsét, a hiszti nem váratott sokáig magára. Tünde, csillag ide, vacsora oda, nem mert a skorpiók közé nyúlni kecses kis mancsocskáival. A hisztigép lány feladta, Balázsék elküldték a táborba, hogy küldjön maga helyett valaki mást. Így Aurelio új társa a lelkes Bódi Sylvi lett, aki letolta a bátorságpróbát, hiába tépázták meg a kacsóját a rákok és csipkedték a skorpiók. A páros összehozta a maximális csillagszámot, amit a csere miatt lefeleztek Balázsék.

Forrás: Celeb vagyok...!/facebook

Bódi Sylviben újra gyönyörködhettünk, miközben hajat mosott, Gáspár Laci kidülledt szemekkel instruálta, mintha fotós lenne. Okos gyerek ez a Laci, tudja, hogyan kell ez csinálni. Aurelio Sylvi mellé huppant napozni, tangában. „Picit beharap az a tanga” – jegyezte meg a modell, aki azért bekenegette Aurelio poppolóját.

Az idilli hangulat után Balázsék meglátogatták a csapatot és közölték, két ember kapta a legkevesebb szavazatot: Zé és Madár. A kaland végül Fördős Zé számára ért véget. Nah, most kezdődik a rossz élet, elmegy a gasztrobolgger, ki fog ezután főzni a csapatra? Holnap megtudjuk!

Forrás: VolgyiAttila.hu/Volgyiattila.Hu
25 millió forint vagy Tóth Gabi ölelése...http://www.life.hu/bulvar/20141019-katz-david-videojaban-az-x-faktor-a-palinka-republic-toth-gabi-csobot-adel-es-szikora-robert.htmlKatz Dávid, a Life.hu celebszomorító riportere ezúttal az X-Faktoron járt. Ám a kieső csapat, a Pálinka Republik zenészeit még ő sem tudta zavarba hozni. A fiúk elárulták, hogy 25 millió forintot vagy Tóth Gabi ölelését nehezebb-e elveszíteniük, illetve arra is válaszoltak, hogy ultradögös (volt) mentoruk, virtuális pusziját melyik testrészükön érzik. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huSzabó Zsófira cserélik Csobot Adélthttp://www.life.hu/bulvar/20141019-istenes-bence-vezette-az-x-faktor-hattermusorat-az-after-x-et-nem-csobot-adelt.htmlAzt már napokkal ezelőtt tudni lehetett, hogy nem Csobot Adélt (és az ő mellbimbóit) láthatjuk az X-Faktor RTL II-n futó háttérműsorában az After-X-ben. Ám az, hogy ki ül a műsorvezetői székbe, csak tegnap derült ki... TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huIrány haza, Dudás Miki!http://www.life.hu/bulvar/20141016-dudas-miki-esett-ki-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-musorbol.htmlElindult a Celeb vagyok, ments ki innen! celebkínzójának visszaszámlálása, és Sebestyén Balázs műsorvezető-társa, Vadon Jani is visszatért a képernyőre. Szerdán este, elsőként, Novák Angélát küldték haza a nézők, csütörtökön pedig Dudás Miki búcsúzott a többeiektől. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.