Pál Dénest adás alatt kopasztották meg

Forrás: Origo -
Pál Dénes Hajós András TV2 Sztárban sztár Majka Szinetár Dóra szakáll
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pál Dénes maximális, 40 pontot érő alakítással énekelte Szécsi Pál slágerét, a Karolinát a Sztárban sztár vasárnapi adásában. Ekkor még férfias külsővel, enyhe arcszőrzettel állt színpadra. A duettprodukcióhoz pedig Szinetár Dóraként már sima, puha bőrrel jelent meg az énekes, aki nem szeretné, ha a jövőben nőként tekintenének rá. Megértjük.

Hoppá! Mi mindenre van idejük a színfalak mögött a stábtagoknak és előadóknak. A Sztárban sztár műsorában Pál Dénesről két produkció között eltűnt a szakáll. A Life.hu megtudta, hogy Szécsi Pál alakítása után már a borbély várta az énekest, aki gyorsan simává és nőiessé varázsolta az arcát.

Szécsi Pálként Forrás: TV2

Alig fél óra múlva Dénes fekete, szexi ruhában személyesítette meg Szinetár Dórát. "A csajok így akarnak kinézni" - mondta Tilla, amikor Dénesre nézett. "Pál Dénes nőként - engem felizgat látványilag" - tette hozzá Majka, aki szerint az énekes nem is Szinetár Dórára, hanem Victoria Beckhamra hasonlított. "Én a szőrös Dénest szeretem" - fakadt ki végül Hajós András, amellyel ő is pluszpoénok céltáblájává vált.

Szinetár Dóra szerepében Forrás: Origo
Szaloncukornak öltöztették Tóth Veráthttp://www.life.hu/bulvar/20141019-toth-vera-a-tv2-sztarban-sztar-cimu-musoraban-a-gossip-enekesnojet-beth-dittot-alakitotta.htmlParókában, derékban húzott piros ruhában alakította Tóth Vera vasárnap este a Gossip énekesnőjét, Beth Dittót. Merész! TV + BulvárOrigoOtt karcsúsít, ahol kell - Claudia tökéletes ruhában zsűrizetthttp://www.life.hu/trend/20141019-liptai-claudia-a-sztarban-sztar-zsurijeben-fekete-fehet-ruhat-viselt.htmlFekete-fehér ruhát álmodtak meg a Sztárban sztár stylistjai a vasárnap esti élő adásra Liptai Claudiának. Jól eltalált kis darab... Gratulálunk! TrendOrigoKritizálta a Sztárban sztárban zsűrijét Sipos Petihttp://www.life.hu/bulvar/20141014-sipos-peti-a-sztarban-sztar-kiesoje-szerint-a-zsuritagok-nem-kovetkezetesek.htmlSzimpátia alapján pontozza a versenyzőket a Sztárban sztár zsűrije - legalábbis Sipos Peti szerint. Az Irigy Hónaljmirigy frontembere nehezen emészti meg, hogy kiesett a műsorból.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.