Celeb vagyok ments ki innen krém hidratálás Nyertes Zsuzsa szépség ráncok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyertes Zsuzsa bevetheti szépségpraktikáit a dzsungelben, ahová hamarosan beköltözik. A színésznő csodálkozott kicsit a felkérésen, de miután ebben az időszakban pont nem volt fellépésekkel teletömve a naptára, belevágott.

"Korábban is hívtak hasonló műsorokba, de a családom nem engedett el, most viszont rábólintottak. Szerencsére csak pár előadást kellett lemondanom és bevallom, jól jön a házhoz egy kis pénz, mert a lányom jövőre Barcelonában szeretne továbbtanulni. De egyáltalán nem a honorárium motivált, kíváncsi vagyok, mit bírok ki, és végre a közönség is megismeri Nyertes Zsuzsa igazi arcát. Lehet, hogy csak azért hívtak a csapatba, mert kell egy szakácsnő? Ha lesznek alapanyagok, boldogan főzök az egész stábnak" - lelkendezett Zsuzsa, aki tisztában van azzal is, hogy nem a legszebb, kisminkelt arcát látják majd a Celeb vagyok, ments ki innen! nézői.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Jó lenne becsempészni valami kis szépségszérumot. A színpadon kívül valóban a krémek fognak a legjobban hiányozni, itthon éjjel-nappal kenem magam. Azt ígérték, hogy kapunk valami jó hidratáló krémet, de a hidratálás az én bőrömnek már kevés. Abban reménykedem, hogy a bőröm is kiállja majd a próbát, sőt, az ottani páradús levegő talán még jót is fog tenni neki. Most kiderül, hogy valóban a génjeimnek, vagy pedig a krémeimnek köszönhetem a fiatalos kinézetemet" – osztotta meg velünk a színésznő, akivel megígértette a családja, hogy bogarat nem fog enni. "A bogarak által ismeretlen fertőzés kerülhet be a szervezetembe" - aggodalmaskodott a villantós színésznő.

Hatalmasat villantott Nyertes Zsuzsahttp://www.life.hu/bulvar/20131026-hatalmasat-villantott-nyertes-zsuzsa-szineszno-a-batratok-kozt-15-szulinapi.htmlKétségtelenül Nyertes Zsuzsa lábdobása és villantása lett a Barátok közt 15. születésnapját ünneplő parti egyik legemlékezetesebb pillanata a sok-sok kedves emléket idéző filmbejátszások mellett.TV + BulvárCeleb vagyok, ments ki innen! Madár lett a dzsungel királyahttp://www.life.hu/bulvar/20141022-madar-nyerte-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-elso-szeriajat.htmlVéget ért a Celeb vagyok, ments ki innen! első szériája. A nézők Erdei Madár Zsoltot választották meg a dzsungel királyának - nem véletlenül. Madárt az egész ország szerette már akkor is, mielőtt a bevetette volna magát a dél-afrikai dzsungelbe, ahol végig vezetőként viselkedett.TV + Bulvár--Smink nélkül a dzsungelben - Ismerd meg a Celeb vagyok...! sztárjainak valódi arcáthttp://www.life.hu/bulvar/20141017-krasznai-tunde-szabo-zsofi-novak-angela-gaspar-bea-bodi-sylvi-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen.htmlSebestyén Balázs, a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorvezetője nem győzi eleget dicsérni a szereplőket, hogy milyen fantasztikusan néznek ki. Háááát..., a körülményekhez képest biztosan, de némelyiküket lehet, hogy nem ismernénk meg, ha festetlen arccal mennének el mellettünk az utcán. Celeb vagyokForrás: Celeb vagyok/Facebookmiddle TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.