Aranyban, de komoran indult ünnepelni George Clooney neje

esküvő George Clooney Velence arany szertartás London Amal Alamuddin Amal Clooney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A múlt hónapban, Velencében tartott esküvő után a MailOnline információi szerint a fiatal pár pazar összejövetelt, egyféle utólagzit tart. Ezen a mulatságon azok is részt vehetnek, akik esetleg se a velencei pompás esküvőn, se a londoni szertartáson nem vettek, vehettek részt.

A MailOnline oldalán megjelent fotók szerint azonban a fiatal nej némileg bosszúsan tekintett az esemény elé. Az arckifejezése ugyanis meglehetősen komor, mosolytalan, George Clooney pedig aggódva figyeli gyönyörű párja arcát a visszapillantó tükörben.

Forrás: AFP/Andreas Solaro

Nem tudni, mi lehet az oka a komorságnak, lehet egyszerűen csak elfáradt az ünneplésben a világ egyik legírigyeltebb asszonya, de az is lehet, valamivel sikerült felbosszantani az emberjogi ügyvédként dolgozó nőt.

Stílusérzékből azonban egyértelműen jelest kaphatna a fantasztikus formákkal dicsekedhető asszony, az aranyszínű, oldalt magasan sliccelt ruha döbbenetesen jól áll neki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.