Pál Dénes nyerte a Sztárban sztárt

Forrás: Istvan Ruff -
nyertes győztes Sztárban sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyolc hét után véget ért a Sztárban sztár, amelyet Majka lazán a tévézés csúcsának nevezett az adásokba fektetett munka miatt. A nézők szerint Pál Dénes érdemelte ki a győzelmet.

Magyarország hangja után Magyarország legsokoldalúbb előadója címmel büszkélkedhet ezek után Pál Dénes, aki megnyerte a Sztárban sztárt - hiába szenvedett tőle. A fene gondolta volna erről a fiatal énekesről, hogy ilyen alázattal és profizmussal veszi majd az akadályokat. A műsor első adásaiban folyamatosan az a vád érte, hogy könnyű neki, mert csak búgnia kell (Gergely Róbertet vagy Karády Katalint előadva ez valahol igaz is volt), de aztán jött a fordulat. Dénes - ahogy szerette volna - kimozdulhatott a komfortzónájából, egyszer csak Zséda lett, meg Szinetár Dóra, meg Máté Péter és Somló Tamás. Dénes a nyereményt az SOS Gyermekfalu Magyarországi Alapítványa javára ajánlotta fel.

Egy emlékezetes pillanat Forrás: Istvan Ruff

Pál Dénes hidegrázást kapott az átalakulásoktól

"Azokat a feladatokat értékelem jobban, amiben van kihívás. Zséda megformálásában bőven volt, ezért volt számomra kedves a produkció, és nem azért, mert megint nőnek öltözhettem. Ez egy szerep volt, amit nagyon szerettem. Továbbra is hidegrázást kapok tőle, ha lakkozzák a körmömet és sminkelnek, de itt minden szempontból meg kellett felelnem a szerepnek. Hála istennek, nem tudtam, hogy ilyen jó nő tudok lenni!" - nyilatkozta Dénes a Life.hu-nak néhány adással a műsor vége előtt. A teljes interjút itt olvashatod.

Nálad ki nyerte a Sztárban sztárt?

Nincs több titok! Tóth Vera végigszelfizte a Sztárban sztár kulisszáithttp://www.life.hu/bulvar/20141026-a-sztarban-sztar-musor-fodraszaval-sminkesevel-takaritojaval-szelfizett-toth-vera-enekesno.htmlA Sztárban sztárban sokszor azon (is) áll vagy bukik egy produkció, hogy a maszkmesterek, a sminkesek vagy a fodrászok milyen munkát végeznek. Tóth Vera az utolsó adás előtt bemutatta a műsorban dolgozókat a cuki takarítónénitől kezdve a minden adásban látható édes koreográfusig.TV + Bulvár--Amiről hétfőn mindenki beszél majd! Produkciók a Sztárban sztár döntőjéből, amiket nem hagyhatsz kihttp://www.life.hu/bulvar/20141026-a-sztarban-sztar-dontojenek-legerosebb-produkcioi.htmlA Sztárban sztár döntőjére két produkcióval is készült az öt versenyző. Hiába a sok erőfeszítés, nem mindenkiről fognak beszélni holnap. A Life.hu megmutatja, melyek azok a produkciók, amelyeket meg kell nézned, hogy hétfőn reggel hozzá tudj szólni kávézás közben a Sztárban sztár topikhoz. Cikkünket az adás végéig folyamatosan frissítjük.TV + Bulvár--Dukai Regina így jelenik meg a Sztárban sztár döntőjénhttp://www.life.hu/bulvar/20141026-aranyban-lesz-dukai-reina-a-sztarban-sztar-dontojen.htmlDukai Regina modell - énekes, aki a Sztárban sztár című műsorban egészen az ötödik élő showig versenyben maradt, a ma esti döntőn pazar, a hátán teljesen nyitott ruhában jelenik meg.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.