Láttad már Majkát fülbevalóval és szemöldökpiercinggel?

fotó TV2 régi fotó Majka Rising Star Ördög Nóra fülbevaló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vastag fülbevaló és "szemöldökpirszing" - Majka bevállalta régi önmagát és közösségi oldalán osztotta meg egy réges-régi fotóját.

Majka mára közkedvelt médiaszemélyiséggé nőtte ki magát, akit stylistok, ruhaszponzorok öltöztetnek. Alig ért véget a Sztárban sztár zsűrijében végzett munkája, máris új műsort vezet. Ördög Nórival karöltve debütáltak a TV2 új tehetségkutató műsora, a Rising Star vasárnap esti első adásában. Közben Majka közösségi oldalán osztott meg egy10 évvel ezelőtti fotót, amelyen az akkor még menőnek számító fülbevalók és piercingek elmaradhatatlan kellékek voltak.

Forrás: facebook/Majka

„Naneeeee' fülbevalók meg 'szemöldökpirszing'... Nagyon menőnek képzeltem magam10 éve" – írta Majka a kép mellé. Lehet, hogy ha majd 10 év múlva ismét visszanézi önmagát, a mostani kiegészítői is furcsának hatnak majd. Hiába, a divat megállíthatatlanul dübörög!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.