Smink nélkül a dzsungelben - Lehullott a máz a Celeb vagyok...! második szériájának lányairól is

Forrás: Baukó Éva/Facebook -
VV Éva Hevesi Kriszta Celeb vagyok, ments ki innen! smink nélkül Nyertes Zsuzsa dzsungel smink Molnár Andrea Aleska Diamond Kruger Nemzeti Park
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem irigyeljük az RTL Klub celebkínzó műsorának szereplőit, amikor hazatérve leülnek az internet elé, és visszanézik a róluk készült felvételeket. Ahogy a jó modoruk - már akinek volt -, úgy a jótékonyan ápoló és eltakaró sminkjük is Budapesten maradt.

Ahogy a Celeb vagyok, ments ki innen! első turnusának lányait is megnéztük, miként festenek smink nélkül és kialvatlanul a dzsungelben, úgy a mostani csapatot is megmutatjuk nektek. Nos, ők sem úgy néznek ki, mint a műsor sajtótájékoztatóján vagy a civil életükben készült fényképeken.

Forrás: Baukó Éva/Facebook

Igazán nem vagyunk elfogultak, de bátran ki merjük jelenteni, hogy a dzsungel legszebb nője Molnár Andrea. A csinos táncoslány megjelenése a civil életben is jóval természetesebb, mint műsorbeli társaié, így a sminkszerek hiánya sokkal kevésbé ordít róla, mint a több szépészeti beavatkozáson is átesett játékosokon. Nem mellesleg Andinak a teste is gyönyörű, amelyre a műsorkészítők is felfigyeltek.

Forrás: VolgyiAttila.hu/Volgyiattila.Hu

A táncosnő az Afrikába indulás előtt azt nyilatkozta, előreláthatólag az éhezés viseli meg majd a legjobban. Bár enni tényleg nem kapnak sokat, Andi mindeddig nem fordult ki magából, önfegyelme a celebtábor egyik legszimpatikusabb lakójává teszi.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Aleska Diamond már csak akkor mutat jól a képernyőn, ha a kamerák messziről pásztázzák izmos testét, a szuperközeliekről bizony már túl sok jót nem mondhatunk. A szempillája is megér például egy misét, de bevalljuk, kicsit gonoszak vagyunk, mert az alábbi kép éppen egy bátorságpróba után készült.

Forrás: RTL Klub

Az utazás előtti sajtótájékoztatón még Aleska is jólfésülten pózolt.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Nyertes Zsuzsa az afrikai út előtt a Life.hu-nak adott interjút. A színésznő aggódott, hogy mi lesz vele a csodakencéi és szépségpraktikái nélkül. Hát, íme:

Forrás: RTL Klub

Persze, a hetekkel ezelőtti sajtórendezvényen még ő is szívesen vette kézbe az óriáskígyót. Azóta - úgy tűnik - ezerszer megbánta, hogy hagyta magát megfűzni a szereplésre és a kezdetektől hazavágyik.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

VV Éva tulajdonképpen nem okozott meglepetést. Az amúgy is sokszor zilált külsejű lány tulajdonképpen nem is változott olyan sokat, és viselkedésében is éppen azt hozza, amit a nézők, na és persze a műsorkészítők vártak tőle. Ahol balhé van, ott ő is ott van.

Forrás: Celeb vagyok/Facebook

Azért egy kis sminkkel ő is jobban mutat:

Forrás: TV2

A legdöbbenetesebb átalakuláson az oly sokszor a végzet asszonyaként pózoló - a műsorból elsőként kiszavazott - Hevesi Kriszta ment keresztül. A szexuálpszichológus jó néhány plasztikai beavatkozáson mehetett keresztül...

Forrás: Hevesi Kriszta/Facebook

Kriszta a hétköznapokon bizonyára sok időt tölt a tükör előtt, ugyanis a megfelelő szépségtrükkök nélkül egészen másképp fest. Férje, Hevesi Tamás azonban büszke a feleségére, a Life.hu-nak adott interjújában elárulta, miért imádja hosszú évtizedek óta párját.

Forrás: VolgyiAttila.hu/Volgyiattila.Hu

"Bárdost nézni olyan, mint a sótlan levest kortyolgatni...."http://www.life.hu/bulvar/20141103-bardos-andras-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-szereploje-tamadasokat-kap-a-facebookon.htmlAhogyan már említettük, nem csak az olvasók, de mi is megdöbbentünk azon, hogy van az a pénz, amiért Bárdos András haja is korpásodik. A tévés szereplése a Celeb vagyok, ments ki innen! című dzsungelrealiytiben már csak azért is különös, ugyanis András pontosan tudta, hogy egykori ValóVilág-szereplővel, pornóssal (és a többi) kerül közös képernyőre. Oké, Pákóra éppen nem számított, így ha a többieket nem is, de a didikirályt a blogposztjában is nyíltan véleményezi.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huVerekedésig fajulhat a dzsungelbalhé http://www.life.hu/bulvar/20141103-vv-eva-es-fekete-pako-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-szereploi-egymasnak-mentek.htmlNem örül mindenki felhőtlenül a 11. dzsungellakónak a Celeb vagyok...! játékosai közül. Amíg Fekete Pákót Bárdos András csak furán méregette, addig VV Éva új ellenségképet talált a didikirály személyében, aki aztán nem marad adósa a lánynak. TV + Bulvár--Pánikgomb van Hevesi Kriszta rendelőjében http://www.life.hu/bulvar/20141030-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-szereploje-hevesi-kriszta-szexualpszichologus-extram-pacienseket.htmlA Celeb vagyok, ments ki innen! szereplője, az extravagáns szexuálpszichológus bizarr pacientúrát épített. Bár élvezi a munkáját, azt is tudja, adódhatnak nehéz helyzetek. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.