Rockefeller Center TV2 Liptai Claudia Amerika New York álom World Trade Center
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető régi dédelgetett álma volt, hogy New Yorkba utazzon. Liptai Claudia csúszkált a Rockefeller Centerben és megnézte a World Trade Center emlékére épített vízesést is.

Miután véget ért a Sztárban sztár, Claudia kivett magának pár nap szabadságot és meg sem állt Amerikáig. A műsorvezető minden álmát valóra váltotta ezzel a New York-i utazással.

„Egy gyermekkorom óta dédelgetett álmom vált valóra: Eljutottam New Yorkba. Rengeteg dolog történt velem egy hét alatt. Korcsolyáztam a Rockefeller Centerben, elképesztő jelmezeket láttam Halloween estéjén. A Central Parkban van egy rész, amit John Lennon emlékére emeltek és aminek a létrejöttében Magyarország is segített. A legmegindítóbb pedig az a vízesés volt, amit az ikertornyok helyére építettek körbe írva azoknak a nevével, akik az életüket vesztették azon a szeptemberi napon. Feledhetetlen élmény volt. Kívánom mindenkinek" hogy megélje az álmait!" – írta közösségi oldalán Claudia.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.