Öltözőinterjú Little G Weevillel: "Nem hiszem, hogy szívvel lehet dönteni"

Forrás: Polyák Attila - Origo.hu -
interjú Little G Weevil X-Faktor 2014 kiesés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor 2014 egyik legkeserűbb pillanata volt, amikor múlt héten Little G Weevilnek két mentoráltja között kellett döntenie. A zenész végül Kállai-Kiss Zsófit küldte haza. A negyedik élő show előtt erről is kérdeztem.

Hogy élted meg, hogy a múlt héten két mentoráltadnak kellett párbajoznia?

Olyan pillanatokat éltem át, amire nem voltam lélekben felkészülve. Mivel nagyon megkedveltem a mentoráltjaim, ezért nehéz volt a történteket feldogozni, de ilyen az élet és a verseny. Túl kellett magunkat tenni ezen és menetelni tovább.

Forrás: Polyák Attila - Origo.hu

Milyen érzések kavarogtak benned, a párbaj elötti pillanatokban?

Mivel felelős vagyok a versenyzőimért, össze kellett szednem magam és annyit mondtam nekik, hogy ne párbajozzanak egymás ellen, hanem magukat adják, magukért énekeljenek szívből-lélekből.

Mi alapján döntötted el melyiküket jutatod tovább ésszel vagy szívvel döntöttél?

Ilyenkor szívvel nem hiszem, hogy lehet dönteni, mert szakmai döntést kellett hoznom. Végig kellett futatnom minden élményem a versenyzőkkel kapcsolatban és arra jutottam, hogy Julinak több esélye van az X-Faktorban. Olyan érzés ez, amikor az embernek a két gyermeke között kellene választania. Méltatlanul korai volt ez a párbaj. Ettől függetlenül elfogadom és tiszteletben tartom a nézők döntését.

Lelkileg már rendben vagytok? Túltettétek magatokat a történeteken?

Igyekeztem Julit mentálisan visszahozni a jelenbe és felkészíteni a mai show-ra, ezt az adást már Zsófiért is jól kell, hogy befejezzük. Ő egyébként most is ugyanolyan csapattag, tegnap és ma is beszéltem vele telefonon.

Kállai-Kiss Zsófia nem hitte, hogy kieshethttp://www.life.hu/bulvar/20141102-kallai-kiss-zsofia-az-x-faktor-versenyzoje-nem-hitte-hogy-o-fog-parbajozni-es-kiesni.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, a nézők úgy döntöttek, az X-Faktor harmadik élő show-jában Horányi Julinak és Kállai-Kiss Zsófinak kell párbajoznia a versenyben maradásért. Végül Little G utóbbi mentoráltjától búcsúztunk.TV + Bulvár--Mind a négy mentor Kállai-Kiss Zsófiát küldte haza - Ő esett ki az X-Faktorbólhttp://www.life.hu/bulvar/20141101-kallai-kiss-zsofia-esett-ki-az-x-faktor-2014-harmadik-elo-showja-utan.htmlA nézők úgy döntöttek, az X-Faktor harmadik élő show-jában Horányi Julinak és Kállai-Kiss Zsófinak kell párbajoznia a versenyben maradásért. Egy dolog már a párbaj előtt is biztos volt: Little G elveszíti egyik mentoráltját.TV + Bulvár--"Nincs idő arra, hogy sírjunk" - Öltözőinterjú Tóth Gabival a második élő show előtthttp://www.life.hu/bulvar/20141025-toth-gabival-az-x-faktor-mentoraval-interju-a-masodik-elo-adas-elott-a-csapatokrol.htmlAz első élő show előtt Szikora Robi öltözőjébe kopogtattunk be. Mivel az első adásból Tóth Gabi egyik csapata esett ki, evidens volt, hogy most őt kérdezzük. A mentor az öltözőjében fogadott, éppen lazított, ezért nem zavartam sokáig.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.