Kulcsár Edina lecsúszott a dobogó legfelső fokáról

Miss World szavazás szépségverseny Kulcsár Edina Miss World Hungary
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2014. december 14-én rendezik meg Londonban a Miss World szépségversenyt. Bár ott szigorú - több szempontot figyelembe vevő - szakmai zsűri dönt majd a lányok sorsáról, az interneten léteznek olyan oldalak, ahol lehet szavazni a szépségekre. Hogy áll most Kulcsár Edina? Mutatjuk!

A szavazós oldalak linkjét Kulcsár Edina is rendszeresen megosztja a Facebookján. Legutóbb azt az örömhírt tette közzé, hogy az öt oldal közül (amelyeken lehet szavazni) négyen az első helyen áll... Ám a rangsor néhány óra alatt jelentősen megváltozott, Edina egy oldal kivételével lecsúszott a dobogóról: igaz, van, ahol a második és van, ahol a harmadik helyen áll.

Forrás: Margitay Klára/Life.hu

"Annyi kedvességet kapok tőletek, hogy nagyon nagy bennem a bizonyítási vágy, és remélem nem fogok csalódást okozni" - írja Edina a közösségi oldalon. Hozzáteszi: a voksok a végső eredménybe nem számítanak bele, de biztos benne, hogy a zsűritagok is figyelemmel kísérik ezek alakulását.

A lány már gőzerővel készül a világversenyre, a minap közzé tette angol nyelvű bemutatkozó videóját is, amelyért sok támadást kapott. A kritikusokra Sarka Kata reagált először, majd Edina is elmondta a véleményét.

"Óriási nyomás van rajtam"

Néhány hétel ezelőtt Szily Nóra készített interjút Edinával. A Miss World Hungary győztese elmondta, milyen kritériumoknak kell majd Londonban megfelelnie, hogyan zajlik a felkészülés, melyek az erős és gyengébb pontjai. "Szeretném megmutatni az országnak, hogy magyar lány is tud nyerni!" - jelentette ki. Mi szurkolunk neki!
"Ez nem egy angol verseny!" - Kulcsár Edina reagált a vérciki kommentekrehttp://www.life.hu/bulvar/20141111-kulcsar-edina-a-miss-world-hungary-2014es-gyoztese-reagalt-az-ot-cikizo-kommentekre-amit-angol.htmlA Magyarország szépe győztese, Kulcsár Edina támadások kereszttüzébe került világversenyre szánt kisfilmje miatt. A szépség közösségi oldalán magyarázkodott az angol videó kapcsán.TV + Bulvár--Most épp Kulcsár Edina a világszépehttp://www.life.hu/bulvar/20140828-kulcsar-edina-magyarorszag-szepe-a-miss-world-hungary-lehet-hogy-megnyeri-a-vilagversenyt-a.htmlA Magyarország szépe győztese a világverseny kapcsán meghirdetett szavazásokon első helyen áll, így jó esélyekkel pályázik a Miss World címére. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huA top 6-ba került Kulcsár Edinahttp://www.life.hu/bulvar/20140804-kulcsar-edina-a-magyarorszag-szepe-gyoztese-a-miss-world-fan-club-facebook-oldala-szerint-benne-van.htmlAkár Miss World is lehet a Magyarország szépe idei győztese, Kulcsár Edina? A Miss World Fan Club Facebook-oldala szerint igen. A profil üzemeltetői a magyar lányt a legszebb hatba sorolták.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.