Molnár Andi a dzsungel királynője, de Baukó Éva az igazi nyertes

Forrás: VolgyiAttila.hu/Volgyiattila.Hu -
nyertes VV Éva Celeb vagyok, ments ki innen! királynő dzsungel Molnár Andrea Baukó Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs több celeb és nézőkínzás: véget ért a Celeb vagyok, ments ki innen! második szériája is. Az amazonok harcát, a tűz és víz csatáját végül Molnár Andi nyerte, de az igazi győztes Baukó Éva lett, aki akkora show-t csinált, hogy továbbra is biztosította helyét a csatornánál.

Végighisztizte, üvöltözte és ordibálta utolsó bátorságpróbáját Baukó Éva, akin az egész műsor alatt nem láttunk olyan őszinte érzelmeket, amelyeket az afrikai vadhangyák csalogattak elő belőle. Talán csak Pákó ellen indult meg őszintébben. Éva az utolsó adásban elmondta, az volt a célja, hogy bekerüljön a fináléba, de amikor odakerült, egy dolog lebegett a szeme előtt: ő legyen a dzsungel királynője. "Én azért szeretném megnyerni a játékot, mert nekem ez az újrakezdés ideje. Ezt a játékot a 17 nap alatt kőkeményen végigtoltam, machináltam, rafinálkodtam."

Forrás: VolgyiAttila.hu/Volgyiattila.Hu

Éva örök ellenfele, Andi viszont nem gondolta volna, hogy bejut a fináléba. A végén viszont úgy vélte, azért érdemli meg a címet, mert bátran élt a dzsungelben. "Igaz, én szerényen, szűkszavúan jöttem a játékba, de meg kellett küzdenem, hogy ilyen hangos társaságban is érvényt szerezzek."

Két teljesen különböző karakter, két teljesen különböző stílusban menetelt a célig. A királynő végül Molnár Andi lett. VV Éva viszont akkora show-t csinált, hogy bebetonozta magát az RTL Klubhoz még néhány hónapra, ugyanis ő lesz a VV7 kísérőműsorának egyik műsorvezetője. A másik pedig Aurelio. Szerencsére nem engedik őket egyszerre a stúdióba, de valószínűleg így is jót fogunk szórakozni.

Less be, a ValóVilág7 szuperszínes villájába! Vasárnap indul a show!

/1411/N_zd_20141112144823Bárdos András Molnár Andival - tényleg forró a levegő köztük?http://www.life.hu/bulvar/20141108-bardos-andrast-osszeboronalnak-a-nezok-molnar-andival.htmlBárdos András és a bűbájos Molnár Andi között lehet valami - legalábbis ezt a lehetőséget latolgatják a Celeb vagyok ments ki innen című műsor nézői. Tény, hogy az összhang már a Szombat esti láz során is feltűnt a nézőknek - írta a Bors.TV + Bulvár--VV Éva: "Nem vállal föl a pasim"http://www.life.hu/bulvar/20141111-vv-eva-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-musorban-arulta-el-hogy-pszichiaterrel-jar.htmlAmit a civil életben el lehet titkolni, azt úgy tűnik, az összezártság előhozza. VV Éva a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorában kottyintotta el, hogy párja pszichiáter, aki azonban a nyilvánosság előtt nem büszkélkedik a lánnyal. Vagy legalábbis nem szeretné, ha kapcsolatuk a címlapokra kerülne. TV + BulvárAurelio és Gáspár Laci nem kímélik a Celeb vagyok...! döntőseithttp://www.life.hu/bulvar/20141112-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-masodik-szeriajanak-dontoseit-molnar-andit-aleskat-es-bauko-evat.htmlA Celeb vagyok, ments ki innen! előző szériájában barátkozott össze Aurelio és Gáspár Laci, és talán ők voltak azok, akiken a legjobban szórakozhattunk a képernyők előtt. A srácok természetesen figyelemmel kísérik a második szériát is, és kijelentették, boldogok, amiért az előző csapatban lehettek. Azt is elmondták, miért. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.