Vajon, hogy töltötték első éjszakájukat a dzsungel amazonjai?

Forrás: Facebook -
Molnár Andi fotó Facebook Celeb vagyok ments ki innen szelfi Baukó Éva Aleska Diamond
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A finalista lányok végre internethez jutottak a dzsungellét után. Baukó Éva és Aleska közösségi oldalát elárasztották a fotók, Molnár Andi, a dzsungelkirálynő egyelőre nem hallat magáról.

Úgy tűnik, Baukó Éva nem tud veszíteni. A finálé óta ő és rajongó- illetve ellenrajongó tábora is nagyon aktív a Facebookon. Azon kívül, hogy a társaságot szidja, az egészségtudatos dzsungelkirálynőt, Andit próbálja befeketíteni: „Ja és még valami, az egészséges életmódot szerető Andika mindig cigizett, ahol nem látta a kamera, a kis álszereny Magyarországon az őszinteség nem kifizetődő álszenteké és álszerényeké a vilàg! Rajtam kívül még Aleska, Pákò, Cooky volt a legmeghatározòbb arc! Ja és Aleskát nagyon SZERETEM!!!!" - fejtette ki Éva, aki egy friss, bulizós fotót is posztolt barinőjével közösségi oldalára.

Facebook

Andi még nem reagált a vádakra, ő egyelőre nagyon csendben van. Valószínűleg próbálja kipihenni az Évával összezárva töltött 17 napot...

A hamarosan induló ValóVilág háttérműsorának leendő háziasszonya egy elmaradhatatlan Balázs-szelfit is megosztott az oldalán.

Forrás: Facebook

Ha a dzsungel királynője nem is lehetett, de a szelfik királynőjének biztosan Aleskát választottuk volna. "Kedvenc kellemeseimmel" - írta az alábbi fotók alá az expornós, aki úgy tűnik, megtalálta a közös hangot az afrikai stáb férfitagjaival is.

Forrás: Facebook/Aleska

Sorra posztolta közösségi oldalára a műsorból kivágott fotókat, amiken spárgázik, fürdik, illetve megmutatta a világnak a műsor stábtagjait, és persze azt is, hogy végre nem kell hamuval sminkelnie magát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.