Ördög Nórának van vétójoga abban, mit vesz fel a Rising Starban

TV2 Holdampf Linda magassarkú Rising Star Ördög Nóra kifakadás cipő stylist
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető a Mokkában megvédte stylistját, Holdampf Lindát, aki korábban olyan kritikákat is kapott, hogy nem kedveli Ördög Nórit, ezért öltözteti fel ilyen ruhákba a Rising Starban.

Ördög Nóri - aki olvasóink szerint a legjobban öltözködő műsorvezető - stylistját, Holdampf Lindát sokan azzal vádolták meg, hogy nem szereti Nórit, és ezért öltözteti nem megfelelő ruhákba. A Rising Star háziasszonya stylistjával reagált a rosszindulatú hírekre.

„A ruhákat együtt közösen választjuk egy ruhapróbán. A kreatív producer és a főszerkesztő is látja a kiválasztott darabokat és együtt hozzuk meg a végleges döntést" – magyarázta Linda a TV2 Mokka adásában.

Egy helyen írták, hogy engem utál a stylistom, egyébként mindenhol dicsérik Lindát. Csomó szempontot kell figyelembe venni, és amikor ruhát válogatunk, akkor van vétójogom. A cipő kérdésen egyszer kia karok már akadni úgy igazán, a magasságom miatt piszkálni nem szép dolog, amikor egy ruhához a magassarkú áll jól, akkor azért, mert magas vagyok, nem fogom mellőzni" – tette hozzá mosolyogva Nóri.

R. Kárpáti Péter a halál utáni életben utazikhttp://www.life.hu/bulvar/20141113-r-karpati-peter-a-halal-utani-eletben-utazik-konyvet-adott-ki-elet-az-elet-utan-cimmel.htmlR. Kárpáti Péter feltámadt, azaz ismét előtérbe került a Barátok közt sorozat befejezése után. Míg a halál másnak örök békességet hoz, a színész élete pár éve a halál körül forog. TV + BulvárOrigoLilu 38 évesen kezdett új életet http://www.life.hu/bulvar/20141113-lilu-38-evesen-kezdett-uj-eletet-edzeni-kezdett.htmlÚjra főműsoridőben kerül képernyőre Lilu, aki a vasárnap kezdődő Való Világ 7-et fogja vezetni Istenes Bencével felváltva. A műsorvezetőnő kifejezetten szereti a reality műfaját, és most elárulta, hogy élete egyik nagy változása a korábbi szériához köthető. TV + BulvárOrigoDurván tarolt Molnár Andi a dzsungelbenhttp://www.life.hu/bulvar/20141113-molnar-andi-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-musoraban-a-nezoi-szavaztok-nyolcvan-szazalekat-kapta.htmlAz RTL Klub a csütörtök esti Fókuszban nyilvánosságra hozta, hogy a Celeb vagyok, ments ki innen finalistái között hogyan oszlottak meg a szavazatok a döntőben.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.